Voita Habitare-liput

Vuoden odotetuin ja isoin sisustustapahtuma, Habitare, on taas oven takana!

Tänä vuonna Habitaressa on noin 400 yritystä, 11 erikoisnäyttelyä ja 4 teema-aluetta. Tämän vuoden Habitaresta tulee poikkeuksellisen mielenkiintoinen, mukana on kiinnostavia ensikertalaisia, kuten MUJI, Ikea ja Stockmann sekä ennätysmäärä pieniä designtoimijoita Suomesta ja ulkomailta. Itse odotan juurikin noita kaikkia kolmea eniten!

Ja hei, meille entisen Kodin1:sen Anno-tuotesarjaa ikävöimään jääneille ilouutisia myös – Anno tekee paluun ja tekee sen juurikin Habitaressa! Samaan aikaan aukeaa myös Anno Collectionin verkkokauppa! Vitsit, että tulee varmasti mahtavat messut tänä vuonna!

______________________________

ARVONTA:

Jättämällä kommentin ja kertomalla mitä odotat messuilta, osallistut yhden 2 hengen lippupaketin arvontaan. Voittaja siis pääsee viettämään mukavaa messupäivää ja viemään mukanaan seuralaisen.

Arvonta on pikainen, voimassa vain lauantaihin 9.9. asti! Jätäthän sähköpostikenttään toimivan osoitteen, josta tavoitan Sinut, jos voitto osuu kohdalle. Sähköpostiosoite ei näy julkisesti, jos kirjoitat sen sille tarkoitettuun kenttään. Ilman sähköpostiosoitetta arvontaan osallistuneita ei huomioida.

Onnea arvontaan! 🙂

EDIT. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Heidi / Checklist - -

33 kommenttia “Voita Habitare-liput

 1. Etsin ideoita omaan kotiin. Haluan käydä katsomassa sisustuksen uusimmat trendit. Erityisesti minua kiinostaa light-osasto.

 2. En ole ikinä näillä messuilla käynyt, mutta odottaisin huikeita tiloja ja uusia innostavia ratkaisuja kodin eri sisustusdilemmoihin. Olisi ihanaa saada pieni breikki arjesta ja päästä innostumaan uusista ideoista. Estetiikka-piristysruiske?

 3. Tyttärellä kohta muutto edessä, joten ideoita tarvittaisiin.

 4. Annoa odotan ja ylipäätään kaikkea kivaa mitä messuilla on tarjolla. En ole koskaan ennen messuilla käynyt, nyt lähdössä ja olisi huippua vielä liput voittaa 🙂

 5. Kiitos arkea ilostuttavasta blogista! Jään ensi viikolla äitiyslomalle ja Habitare-messut sattuvat hyvään ajankohtaan kun suunnittelen lastenhuoneen sisustusta. Toivon saavani vinkkejä toimivaan lapsiperheen arkeen, kestävyyttä ja ekologisuutta unohtamatta. Hanna Sumarin juontama perjantain paneeli eettisistä valinnoista ja kestävyydestä kiinnostaa, sekä tietysti mahdolliset löydöt Design Outletista!

 6. Odotan muotoiluun painottuvia osastoja sekä suunnittelukilpailuun osallistuvien töiden näkemistä!

 7. Muji on lempikauppojani ulkomailla, joten ehdottomasti haluaisin päästä shoppailemaan Mujin pop up -myymälään! Odotan myös uusia ajatuksia ja ideoita sisustamiseen.

 8. Sisustusvinkkejä uuteen kotiin
  En ole aiemmin käynyt habitare messuilla ja tapahtuma kiinnostaa kovasti 🙂

 9. Uusia ideoita sisustamiseen ja mukavaa päivää hyvän ystävän kanssa. Kaksi sisustushullua pääsee päiväksi kiertelemään ilman kiireitä, voi mikä nautinto !

 10. Haen inspiraatiota ja ideoita uuden asuntoni sisustukseen. Aiemmilta messuilta on löytynyt aina mielenkiintoisia uutuuksia valaistukseen.

 11. Odotan kivoja värejä! Elämäni ei ole mustavalkoista.

 12. Haen inspiraatiota sekä sisustukseen mutta myös kaikkeen arkeen. Unelmanani on hankkia kotiin lisää viherkasveja ja uusi matto. Mutta ehkä saankin ajatuksia väreistä, materiaaleista, jotain uutta ja odottamatonta! Se olisi parasta, päästä avoimin mielin ja uusin silmin katsomaan kaikkea mahdollista:)

 13. olen muuttamassa uuteen kotiin ja aisustusta tulisi suunnitella uusikksi ja miettiä mitä uutta hankkii.
  Olen hakemassa inspiksiä ja mielenkiintoisia tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *