Paksumpi matto olkkariin

Tiedättekö mistä tietää, että olkkariin on aika vaihtaa lämpimämpi ja paksumpi matto?
-No, siitä kun nelijalkainen herra pyrkii sohvalle joka ilta!

_MG_0078.jpg

Tämä on havaittu nyt jo aika monena vuonna; kun ilmat alkaa kylmenemään, tuntuu lattiakin todella viileältä näin maan tasalla asuessa ja iäkäs koira-herra ei enää viihdy lattialla makoillen. Vanhat luut kaipaa nekin lämpöä ja mukavan pehmoisia lököttelyalustoja. Koiralla on toki omat pedit ja takan edessä olkkarissa oma aito lampaantalja, jolla koiruli usein nukkuukin, mutta joka vuosi kun herra alkaa iltaisin pyytämään sohvalle kainaloon, tiedämme, että lattialle on aika laittaa paksumpi matto.

_MG_0071.jpg

Viime viikonloppuna vaihdoimmekin keveät ja maailman helppohoitoisimmat valkoiset muovipunosmatot talviteloille ja rullasimme lattialle suuren vaaleanharmaan nukkamaton. Matossa on ihanan paksu huopainen pohja ja pari kertaa itsekin matolla lattialla kölliessä olen huomannut sen olevan aivan ihana lämmin! Ja arvaatteko mitä – eipä enää koiruli vaadi sohvapaikkaa! No, kyllähän se paikka sohvalta toki aina irtoaa – mattoa tai ei.

Samalla päivitin tauluhyllyn kehyksiin kauteen sopivamman peuraprintin. Sopii hyvin tuon ihanan, tummanpuhuvan metsämaiseman viereen.

_MG_0081.jpg

Mielenkiinnolla odotan heräämmekö todella huomenna lumiseen maisemaan! Aikamoista myräkkää ovat luvanneet. Olispa mahtavaa, jos aamulla todella olisi lumi maassa! Suunnittelinkin jo aloittavani mekko/saapas -kauden…

Energistä marraskuun ensimmäistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *