Spa & Sauna -tuotteet Dermosililtä

Tilasin pitkästä aikaa Dermosililta hieman kosmetiikkaa. Olen kosmetiikkani suhteen melkoisen tarkka ja jään hyvin harvoin koukkuun mihinkään uusiin tuotteisiin. Toisaalta, jos jokin tuote on osunut ja uponnut, en vaihda sitä kirveelläkään. Tästä hyvänä esimerkkinä Lumenen meikkipuuteri, jota olen käyttänyt 15-vuotiaasta lähtien!

Hetken mielijohteesta tilasin uusia Spa & Sauna -tuotteita. Jotenkin tuo ihanan vihreä purtilo houkutti ja kun ajattelen jo valmiiksi kauhulla talvikauden tuomia koipia, jotka kuivuvat pystyyn ja hilseilevät mustien farkkujen sisäpuolen valkoiseksi, alkaa jokseenkin paksut ja hoitavat voiteet vetää puoleensa. Olin myöskin jo tovin kaivannut kylppärin peilikaappiin jotain naamiota kasvoille ja sen valitsin samasta tuotesarjasta.

IMG_8389.jpg

Naamio on pienesti rakeista voidetta, joka levittyy mukavasti kasvoille. Sitä voi myös laittaa kaulan ja dekolteen alueelle. Saunan lämpö tehostaa vaikutusta, mutta ei ole välttämätön. Itse pidin löylyn puolella naamiota kasvoilla 5-10 minuuttia, eikä se onneksi edes lähtenyt valumaan silmiin erityisesti.

Iho jäi poispesun jälkeen ihanan pehmeäksi, eikä lainkaan kiristäväksi. Tiedättehän, se sellainen tunne, kun naama on niin kireellä, että tuntuu jos hymyilee, niin se repeää. Naamio teki otsastani myös paljon sileämmän tuntuisen, ilman erityistä hieromista. Otsaan oli poikkeuksellisesti kerääntynyt pienen pientä näppylää (saattaa myös johtua kuivumisesta), jota ei oikein silmillä näe, mutta sormien päissä tuntuu. Postiivinen yllätys. Liputan tämän naamion puolesta!

IMG_8386.jpg

Vartalovoide ei sekään pettänyt. Paksua, muttei huonosti levittyvää tai imeytyvää. Tai sitten meikäläisen iho on niin kuiva, että hörppäsi voiteen heti, mutta en voi sietää rasvoja, joiden kuivumista saa odottaa ikuisuuden, ennen kuin voi edes harkita housujen pukemista. Tuoksu molemmissa on huumaava, joskin kevyt. Olen vanhemmiten tullut melkoisen tuoksuherkäksi, joten nämä sopivat senkin puolesta.

IMG_8384.jpg

Viimeiseksi se parhain osuus, joka ainakin itsellä ratkaisee hyvin pitkälle jääkö joku tuote käyttöön vai ei – tuoksu.

Näissä tuotteissa on osattu taltioida ihan täydellisesti kokonainen kesä yhteen purkkiin. Niissä tuoksuu lämmin, aurinkoinen kesäpäivä. Saunavihta ja mökki. Järvimaisema laitureineen. Raikas sadekuuro ja lehdissä lepäävä aamukaste. Todella miellyttävä, raikas, ei yhtään tunkkainen tai liian voimakas. Ah, niin kesäinen tuoksu!

Taisivat jäädä molemmat vakkarikäyttöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *