Papiidipaadi!!

Sori, oli pakko laittaa tuo otsikoksi, sillä se on soinut päässäni jo kohta kaksi viikkoa! 🙂 Antti ”Peto” Tuiskun biisin sanoin huomenna on bileet ja sitten piidipaadi! Hah! 😀

IMG_6563.jpg

Huomenna on tosiaan bloggaajien kevätkarkelot tuttuun tapaan Indiedaysin järjestämänä. Itse skippaan päiväohjelman, mutta illalla suuntaan kohti päätapahtumaa, Inspiration Blog Awardseja! CASA Blogeista tietojeni mukaan paikalla on itseni lisäksi ainakin Oma Koti Valkoisen Miia, White & Freshin Irina sekä CASAn uusin tulokas, Paula Viisikosta.

Tykötarpeita on jo otettu esiin – mietitty asua ja koruja, kenkiä ja hiustenlaittoa. Tukkaa kikkaralle ja lilaa luomeen, sillä mennään! Asusteena joudun edelleen pitämään ”frendiäni” vasemmassa kädessä, eli sitä ärsyttävää lastaa, joten viimeistään siitä ainakin meikäläisen tunnistaa.

Toivon törmääväni illan aikana mahdollisimman moneen tuttuun ja tuntemattomaan kanssabloggaajaan! Jeee! Papiidipaadi…! 😉

4 kommenttia “Papiidipaadi!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *