Eteisen kevät

Totuus tämän kuvan takana on hieman toinen, kuin mitä kuva antaa ymmärtää, mutta ihastellaan hetki siistiä, hillittyä ja rauhallista eteistä. Siellä on jo ripaus keväistä ilmettä.

IMG_5648.jpg

Olin pitkään miettinyt eteisen peiliovien eteen pientä mattoa, mutta sopivaa en ollut vielä löytänyt.

Kun näin tämän mustavalkoisen puuvillamaton Deco Cornerissa, ystäväni Katjan pitämässä ihanassa mini-putiikissa Itiksessä (jos ette ole vielä piipahtaneet – käykää!!), ostin sen saman tien. Tykkään kovasti tuosta raikkaasta kuviosta ja siitä miten paljon se tuo ryhtiä valkoiseen eteiseen. Matto on täydellisen kokoinen vanhannäköiseksi tuunaamani penkin jalkojen alle.

IMG_5650.jpg

Minulla on kolme isoa printtijulistetta, joita vaihtelen keskenään eteisen, olkkarin ja alakerran wc:n välillä. Manhattan on näistä kolmesta kaikista graafisin ja ajattomin ja se pääsi nyt eteisen seinälle tuon mustavalkoisen maton pariksi.

IMG_5647.jpg

No, se totuus sitten tämän todellakin erikseen kuvanottoa varten siistityn ja stailatun eteisen takana on toinen… Tällä hetkellä alakerran lattioita peittää eriväriset, erinäköiset ja erikokoiset matot ja taljat kylppärinmatosta lähtien. Matot siksi, jottei kipeän koirulin, joka toipuu pikkuhiljaa sekä kennelyskästä että aivoverenkierronhäiriöstä, tassut liukuisi koko ajan alta liukkaalla lattiallamme. Matot helpottavat kovasti koiran liikkumista.

Olkkarin lattialla on myöskin ties monettako päivää patja, jossa olen nukkunut koiran kanssa yöt. Meillä ei todellakaan ole siistiä, hillittyä eikä rauhallista tällä hetkellä!

IMG_5649.jpg

On kuitenkin kiva katsella mieluummin tätä eteistä ja kuvitella loppukin koti yhtä siistiksi ja harmoniseksi 🙂

Kivaa alkavaa uutta viikkoa kaikille, minä painelen taas kouluun kahdeksi päiväksi!

6 kommenttia “Eteisen kevät

 1. Onpa kaunis matto ja kaunis eteinen muutenkin 🙂 ♥. Ihanaa viikkoa!

  1. Kiitos! ♡ Siis tuo matto on mielestäni todella upea! Sitä saa käsittääkseni myös isompana, täytyy miettiä miltä tuo näyttäisi olkkarissa… :)<br />
   <br />
   Kivaa viikkoa sinne myös! 🙂

 2. Ihanan seesteinen, mutta samaan aikaan graafinen sisutus! Toivotan koirulille paranemisia ja muista, että ylimääräiset matot ja patjat ovat vain väliaikaista 🙂

  1. Nyt on eteinen omaankin mieleen kyllä tosi paljon! 🙂 Ja kiitos, tsempeistä! ♡

  1. Jep! Upouusi saunanpenkki Prismasta sai vähän vasarasta ja sahasta osumaa käsittelyssäni ja valkoisen maalipinnan jälkeen lopputulos on vanhannäköinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *