Kotiovella

Tätä ei ole ennen blogissa näkynytkään – kotimme edustaa.

IMG_4772.jpg

Jäädyttelin lyhtyjä ämpärillä ja yksi niistä päätyi etuovelle. Että voi vedestä jäädytetyt lyhdyt olla sitten upeita kaikessa yksinkertaisuudessaan! Tuo hentoinen lumikerros tekee siihen vielä oman kauniin lisänsä.

IMG_4748.jpg

IMG_4763.jpg

Lyhdystä alunperin piti nappailla kuvia, mutta etuovi näytti niin kivalta kaikkine valoineen ja lyhtyineen.

IMG_4759.jpg

IMG_4764.jpg

Lähdenkin tänään, nyt kun tuo älytön pakkanen on vähän laskenut, ulkoiluttamaan uutta objektiiviani ja ottamaan luontokuvia. Jotenkin aina tuntuu, että kun lunta ei tule jouluun mennessä, tarviiko sitä tulla ollenkaan, mutta pidän talvesta kyllä todella paljon – on ihanaa kun on lunta ja pakkasta! Tosin viime päivien pakkaset on olleet vähän liikaa… tällainen -10 astetta ja nytkin taivaalta putoileva kevyt lumisade on parhainta! Ja niin kaunista!

IMG_4767.jpg

Takana on taas pari koulupäivää, joten viikonloppu tulee hyvään saumaan nollaamaan tiedon täyteistä päätä. Yksi päivä teoriaa verkkojulkaisuista ja yksi käytännön harjoittelua nettisivujen suunnittelutyöstä. Seuraavaksi pitäisi alkaa koodailut ja muut. Aika jännittävää ja niin erilaista, mitä olen koskaan tehnyt! Toivottavasti menee opit päähän, niin niitä pystyy ihan oikeasti hyödyntämään tulevaisuudessa. Eka tutkintotilaisuus joulun alla meni ainakin hyvin. Sain kiitettävän arvosanan ja huokaisin kyllä helpotuksesta. Seuraava on sitten ensi syksynä, mutta ennen sitä on aika paljon opeteltavaa.

IMG_4755.jpg

Meillä vietetään viikonloppu rennosti. Salia, ulkoilua, hyvää ja terveellistä ruokaa ja varmaan pari leffaa Netflixin tarjonnasta.

Ihanaa talvista viikonloppua kaikille!

Heidi / Checklist - -

6 kommenttia “Kotiovella

 1. En kestä miten kauniita kuvia! &hearts; Etenkin tuo ylin kuva on suorastaan taianomainen &hearts; &hearts;. Ja jäälyhdyt ovat kyllä todella kauniita, sopivat lumiseen maisemaan täydellisesti :).<br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua! &hearts;

  1. Kiitos, tunnelma oli minustakin niin upea, että piti yrittää vangita se kuviin. <br />
   <br />
   Hyvää viikonloppua ♡

 2. Niin kaunista ja tunnelmallista! 🙂 Rentouttavaa viikonloppua! &hearts;

  1. Lumi tuo kyllä ihan omanlaisensa tunnelman ♡ Sinne myös hyvää viikonloppua!

 3. Ihania kuvia! Todella kutsuvan näköinen etupiha 🙂 Ja luntakin näyttäisi olevan jo hyvän verran. -25 pakkasen jälkeen -15 ei tunnu enää miltään, kun kävin tänään pitkästä aikaa lenkillä.

  1. Kiitos! 🙂 Lunta voisi tulla vaikka aavistus lisääkin, ei haittaisi! 🙂 Kyllä tuon kymmenen asteen pudotuksen nimenomaan tunsi! Koirakaan ei paljoa viitsinyt nenäänsä ulkona näyttää -25 asteen pakkasilla, mutta eilen jo juoksenteli innoissaan lumessa! )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *