Ted Baker Shopper Bag

En pidä suurista käsilaukuista, niihin tulee vaan sullottua kaikkea ylimääräistä ja tarpeetonta tavaraa, jota sitten kantaa päivästä toiseen olkapäällä. Sen sijaan otan mieluummin ne ylimääräiset tavarat, kuten eväsrasiat töihin, kirja, vaihtokengät, satunnainen vieminen johonkin tms. kannettavakseni johonkin toiseen kassiin.

Useimmiten lounaseväät töihin kulkeutuu riemun kirjavissa henkkamaukan tai stadium-henkisissä muovipusseissa ja joskus se ärsyttää. Esitin pukille pienen toiveen, josko joka keliä kestävä Ted Bakerin kaunis kukkaprinttinen kassi eksyisi pukinkonttiin. Ja sieltähän se sitten paljastui!

IMG_4714.jpg

Kiiltävä muovi on Bakerin tuotteiden yksi kulmakivistä. Merkki on onnistunut kääntämään materiaalin edukseen ja loihtinut muovistakin luksuksen näköistä. Samaa matskuahan merkiltä löytyy niin penaaleista kuin meikkipusseista, lompakoista tai eri mallisista kasseista ja laukuista.

Kukkakuviot eivät yleensä ole juttuni, mutta tämä Bakerin tummanpuhuva ja hieman synkkäkin kuvio syvän purppuran ja metsäisen vihreine sävyineen osuu kyllä johonkin hermoon. Johtunee ehkä siitä, että etsin loppukesällä mekkoa erääseen tilaisuuteen ja törmäsin Bakerin mekkoon, jossa on sama kuosi kuin tässä kassissa. En raaskinut sijoittaa mekkoon, mutta se jäi mieleeni kyllä niin pahasti kummittelemaan…!

Baker%20kollaasi.jpg

Kassi ei hätkähdä sateesta eikä lumesta ja tahratkin lähtee kostealla pyyhkien! Nyt kelpaa kanniskella eväitä töihin! Olenkin alkanut kutsumaan kassia lounaskassiksi. 🙂

Lumesta puheenollen – nyt se talvi sitten tuli! Olipa ihana heittää rauhallinen aamulenkki koiran kanssa lumen tuiskuttessa ja narskuessa kenkien alla. 🙂 Ihana valoisuus tuli lumen mukana ja heti tekee mieli enemmän ulkoilla.

Raikasta sunnuntai-päivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *