Kiitos ja onnea Uudelle Vuodelle

Tein pari päivää hommia kahlatessani vuoden ajalta läpi postauksia ja valokuvia tehdäkseni ”Minun vuoteni 2015” -koostepostauksen. Samalla elin läpi uudelleen niitä samoja tunteita ja ajatuksia, joita vanhat kirjoitukset ja varsinkin niihin jätetyt kommentit herättivät. Koskettavimmat niistä löytyi tietenkin kesän ja syksyn postauksista, joissa kerroin perhettämme kohdanneesta surusta ja loppu viimein surun ja stressin aiheuttamista terveysongelmista.

Tajusin, miten hyviä ja lämminhenkisiä ihmisiä on vielä olemassa ja miten paljon olen saanut positiivista energiaa, lohtua ja voimaa teiltä lukijoilta kommenttienne kautta. Kiitän kauniisti syvästä myötäelämisestä, tsempeistä ja osalla teilläkin liikutukseen asti kostuneista silmäkulmista kirjoituksieni parissa. On niin kovin käsittämätöntä, miten vieraan ihmisen virtuaalinen kädenojennus tai ilmoille lähetetty lämmin voimahalaus voi ihan oikeasti tuntua ytimissä asti. <3 Kiitos niistä kaikista.

uusivuosi.jpg

Meidän vuosi vaihtuu kotona rauhallisesti perheen kesken hyvää ruokaa ja vähän kuplajuomaa nauttien. Koira-herramme ei ole paukkeen ja rakettien ystävä, vaikka tänä vuonna luulen, ettei herra enää kuule niitä. Tuo kuuloaisti kun on korkean iän myötä jo heikentynyt kovin. Tai sitten se on vaan hyvin valikoiva – jääkaapin oven aukaisu kuullaan joka kerta. 🙂

Toivon ensi vuodesta vähän helpompaa. Toivon rauhallisia aikoja ja hyviä ajatuksia. Aikaa. Toivon hyvää energiaa, uusia paikkoja nähtäväksi ja koettavaksi. Yhteistä tekemistä perheen ja ystävien kesken. Ihan sitä tavallistakin elämää ilman suuria mullistuksia. Teille toivon kaikkea edellä mainittua.

 

Hyvää ja onnellista vuoden vaihdetta! <3

 

5 kommenttia “Kiitos ja onnea Uudelle Vuodelle

 1. Kiitos Heidi sinulle, että olet antanut itsestäsi paljon! &hearts; Onnellisempaa uutta vuotta koko teidän perheelle! 🙂

  1. Kauniisti sanottu &hearts; Ei se aina helppoa ole, mutta kirjoitan rehellisesti siitä mikä tarvitsee tulla kerrotuksi. <br />
   <br />
   Kiitos. Tuleva vuosi on varmasti parempi. Onnellista uutta vuotta myös sulle – näemme varmasti pian! 🙂

 2. Lempeää ja onnellista Uutta Vuotta 2016! &hearts; Tuokoot se mukanaan iloisia asioita sylin täydeltä! &hearts;

  1. Kiitos! ♡ Hyvää ja onnellista Uutta Vuotta teille myös! ? Ensi vuosi on varmasti parempi!

 3. Hyvää ja onnellista uutta vuotta! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *