TV-kamerat kotonamme!

Jännittäviä juttuja on tapahtunut eilen meidän kotona!

20150819_110911_2.jpg

Aamukahdeksan jälkeen kotiimme marssi vieraita ihmisiä isoine kantamuksineen, kameroineen ja lisävaloineen ja kaikkine muine eksoottisen näköisine tykötarpeineen. Ovesta tulvi sisään kuvaajaa, äänimiestä, tuottajaa, maskeeraajaa sun muuta!

Olohuone muuttui hetkessä vieraan näköiseksi, teknisten laitteiden sekamelskaksi ja johtomereksi. Lattiat suojattiin paksuilla matoilla, ettei raskaiden laitteiden jalustat vahingoittaisi lattioitamme. Valonheittimiä oli siellä täällä ja valtava, puolen olohuoneen kokoinen järisyttävä kamerajalusta laitteineen tallensi kuvaajan taitavissa käsissä tarvittavia ottoja.

20150819_130433_2.jpg

Oli jännittävää seurata sivusta ammatti-ihmisten toimintaa ja miten videokuvaan tehdään rajauksia ja stailauksia, ihan niin kuin minäkin teen niitä stilli-kuviin blogijuttuja kuvatessani. Aparaatit ja taidot ovat heillä toki eri luokkaa kuin meikäläisellä! 🙂

Huonekaluja siirreltiin, tauluja, peilejä, koriste-esineitä ja maljakoita vaihdeltiin paikasta toiseen pois kuvasta tai nimenomaan kuvaan. Kyllä on pikkutarkkaa puuhaa ja huippukamerat näkevät ja taltioivat kyllä pienimmänkin tahran peilissä tai varjon ikkunanreunassa. Screeniltä seurattiin ottoja ja tuottajan harjaantunut silmä näki heti mikä toimii ja mikä ei. Yksityiskohtia viilattiin niin kauan, että homma oli täydellistä.

20150819_123943_2.jpg

Minä seisoin tuppisuuna huoneen reunalla yrittäen pysyä pois jaloista, mutta samalla silmä kovana seuraten toimintaa, kun ääni ja kamera huudettiin käyntiin ja pyydettiin hiljaisuutta. Kuvia ei voinut ottaa järkkärillä suljinäänen takia, joten puhelimella räpsin menemään.Jopa jääkaapin hurina oli liikaa herkille mikrofoneille ja se sammutettiin. Itse pilasin vahingossa yhden oton näpytellessäni läppäriä kuvauksen aikana y l ä k e r r a s s a ! Huimaa!

Kotiin ilmestyi myös pukeutumis- ja maskeeraustila, mutta sieltä pysyttelin aika lailla poissa.

20150819_100443_2.jpg

Tämän kuvaussession takia en ole voinut hetkeen tehdä olohuoneeseen mitään sisustuksellisia muutoksia, sillä kotimme haluttiin käyttöön juuri sen näköisenä, kuin mitä se oli, kun hommasta sovittiin.

20150819_125022_2.jpg

No, mikäkö homma siis!? Valitettavasti joudun tuotannollisista syistä vielä vaikenemaan, mutta kyllä se teille vielä myöhemmin selviää.

Aika jänniä juttuja sitä voi joskus kohdalle osuakin…!

Heidi / Checklist - -

4 kommenttia “TV-kamerat kotonamme!

  1. Huimaa ❤️❤️ Voi miten maltan odottaa että saan kuulla lisää? ;D.. Ihanaa päivää!

    1. Niin onkin! ♥ Hetki vielä menee, kun homma paljastuu, mutta kerron heti kun mahdollista! 🙂 Aurinkoista kesäpäivää sinne myös!

  2. Jännittävää! En malta odottaa, että paljastat mistä on kyse :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *