Lahja itselleni: PT

Arvatkaa mitä?

No, nythän on niin, että kuten jo aiemmin kerroin rantakuntoprojektistani, on hommat junnanneet vähän paikallaan. Ei junnaa enää. Hommasin nimittäin itselleni äitienpäivälahjaksi personal trainerin! Nyt alkaa kuulkaa lyyti kirjoittamaan! Seuraavat 10 viikkoa on sitten aika tarkkaa treeniä valvovan silmän alla ja projekti käynnistyy huomenna, pyhäpäivän kunniaksi. Uusia treeniohjelmia, uusia treenitapoja, tarpeisiini tehty ruokavalio ja joku vieressä, joka potkii persuksille! Jorma Uotisen sanoin; Ei huano!

IMG_1333.jpg

Hieman se summa hirvitti, vaikka aika hyvässä tarjouksessa PT-paketti olikin. Sitten ajattelin, että oma terveys ja hyvinvointi on kyllä aina hyvä investointi! Laskeskelin, että yhden tapaamisen hinnaksi tulee viitisenkymppiä. Koska jotenkinhan tämä suuri summa oli itselleni puolusteltava, aloin miettimään mitä henkilökohtaista, pelkästään sinuun itseesi keskittyvää, tunnin kestävää terveyteen tai vaikkapa kauneudenhoitoon liittyvää palvelua voit tänä päivänä ostaa alle 50 euron? Kampaaja? Hieroja? -Tuskinpa. Entäpä kiropraktikko? -Ei todellakaan. Entä kynsihuolto, kasvohoito, jalkahoito… -Ei onnistu. Listaa voisi jatkaa loputtomiin, sillä mitään edellä mainituista palveluista ei juurikaan saa viidellä kympillä. Yhtäkkiä summa ei enää tuntunutkaan niin pahalta.

IMG_1336.jpg

Ekat, jäsenyyteeni kuuluvat treenit tehtiin viime viikolla. Siitä sain vähän esimakua haluanko PT:n palkata ja mitä sellainen saa irti itsestäni. Ai hitto!! Tehtiin kyllä sellainen tehotreeni järkyttävällä intensiteetillä, että suorastaan kuulin, kuinka rasva jatkoi palamista sohvalla vielä myöhemmin illalla! Jalkojen lihakset alkoivat särkeä seuraavana iltana ihan hulluna täysin oudosta kohtaa ja siitä, jos jostain tietää, että nyt on treeni mennyt perille. Tulee tarpeeseen vähän saada repertuaariin uusi treenimuotoja ja vaihtelua ylipäätään. On melko helppoa treenata ja keskittyä täysillä tekemiseen, kun joku kertoo mitä tehdään minäkin päivänä. Sen kun vaan tekee sen mitä käsketään, niin tuloksia syntyy varmasti!

Odotan yhteistä projektiani PT:n kanssa innolla, joten jos viimeksi hehkutin, että kesäkunto, täältä tullaan, niin nyt voin huutaa sen katolta. Täältä todellakin tullaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *