Ikioma hanami

Meillä on etupihalla ihan ikioma hanami, kun ihana kirsikkapuumme on kauniissa valkoisessa kukassa!

IMG_1454.jpg

IMG_1444.jpg

Se puhkesi täyteen kukkaan juuri äitienpäiväksi. Täydellinen ajoitus. Raasu sai vähän osumaa talvella, kun katolta pudotettiin lumia. Keskeltä katkesi paksuin ja korkein oksa, kuinkas muutenkaan, mutta onneksi se ei enää näy tuosta kukkien ja pian puhkeavien lehtien takaa. Eikö olekin muuten jännä, että puu tekee ensin kukat ja sitten vasta lehdet?

IMG_1453.jpg

Minä nautin pitkästä viikonlopusta ja menen vasta maanantaina töihin seuraavan kerran. Huomenna jatkuu pitkästä aikaa pihaprojekti. Jospa pääsisi rautakauppaan etsimään vähän kesäkeittiömateriaaleja ja saisi nuo viimeiset viheraluetyöt valmiiksi. Kuulostipa muuten suurelta tuo viheralue, kysehän on kuitenkin muutamasta viiden metrin suikaleesta, jotka ympyröivät terassia. Hommaa niissäkin silti on piisannut.

Tänään oli muuten ekat PT-treenit, niistä pian lisää…! Voin kertoa, että aika rankkaa oli, joka ikistä paikkaa särkee jo nyt – mitä se on huomenna tai ylihuomenna…?!

Näiden kuvien myötä kivaa helatorstain iltaa ja pitkän viikonlopun alkua!

 

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “Ikioma hanami

  1. Ihanaihanaihanaihana kirsikkapuu! ♥ Oletteko itse istuttaneet sen? Jos joskus asumme omakoti- tai rivitalossa, niin haluan ehdottomasti istuttaa omalle pihallemme kirsikkapuun(puita) pelkästään sen takia, että saa nauttia siitä hetken kestävästä hanamista 🙂 ♥.

    1. Se on kyllä tosi ihana munkin mielestä! ♥ Puu on meidän istuttama. Olin aina halunnut kirsikkapuun, mutta tilaa sille ei oikein ollut. Takapiha on niin pieni, etten halunnut sine enää puuta. Keittiön ikkunan alla oli ennen anopilta lahjaksi saatu töyhtöangervopensas ja kaksi vuotta sitten kesällä kaivoin sen ylös ja lahjoitin naapurille, jotta paikka kirsikkapuulle vapautuisi 🙂 Tuo kukinta-aika on kyllä niin upea! Meidän puu on tosi pieni vielä, sillä se on niin nuori vielä. Odotan sen kasvua innolla, sillä mitä isompi puu, sitä ihanampi hanami! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *