Tikkitakissa

Toivottavasti kaikilla oli mukava viikonloppu ja äitienpäivä. Me ainakin syötiin hyvin ja herkuteltiin kakulla, vaikka suurin osa päivästä menikin taas vaihteeksi migreenisäryssä ja sen jälkisumussa. Onneksi oli vapaapäivä ja illalla makoilinkin sohvalla Netflix seurana. Se on kumma kuinka tuo migreeni vie aina voimat ihan täysin.

Kevät on välillä haastavaa aikaa pukeutumisen suhteen. Välillä sataa ja on niin kamalan kolea kosteus, että se menee luihin ja ytimiin. Välillä tuulee niin, että tukka lähtee ja välillä takkia ei taas ole tarvinnut lainkaan, jos on vain pysynyt liikkeellä. Yritä siinä nyt sitten pukeutua joka säähän sopivasti. Löysin jo joku aika sitten tikkitakin, joka on toiminut aika kivasti näissä keväisissä vaihtelevissa keleissä.

tikkitakki.jpg

Silti, kuten aina, vannon kerrospukeutumisen nimeen. Toppi, joku pusero ja neuletakki. Juu, ja kaulaliina. Ilman sellaista en lähde minnekään, sillä olen kauhea vilukissa ja inhoan, jos tuuli pääsee puhaltamaan kaulasta. Kevät kuitenkin etenee koko ajan ja ilmat lämpenee. Seuraavaksi odotankin ballerina-kelejä! Ostin Lontoosta parit uudet baltsut muutaman punnan hinnalla ja ne jo huutelee käyttöönottoa kaapin pohjalla.

Näissä kuvissa muuten vilahtaa vielä pitkä ponnari. Nyt siitä ei ole enää tietoakaan, eli lauantaina tukka siis lyheni radikaalisti! Uusia kuontalokuvia tulossa heti, kun kerkeän virittelemään kameran jalustoineen.

Kivaa uutta viikon alkua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *