Värikkäät vaatteet

Jos kotini onkin aika väritön, vaatteissa voi välillä olla kirkkaitakin ylläreitä.

Korallin/lohenpunainen väri on tuntunut keväisin vaatteissa jo muutaman vuoden ajan tosi kivalta. Se sopii myös vaaleaan hipiääni ja hiuksiini oikein hyvin ja koska kyseinen väri on super pirteä, se tarttuu jo ihan mielenlaatuunkin.

20150305_101303.jpg

Pusero löytyi Lontoosta ja huivi on viime vuotisen New Yorkin reissun tuliaisia. Vielä menee tuollaiset vähän paksummat kaulaliinat, kohta pitää jo alkaa kaivamaan kevyempiä esille. Tänään yhdistin puseroon mustat pillifarkut ja konjakinruskeat saappaat. Mukava, värikäs, mutta silti työpaikalla hyvin toimiva asu, jos ei tarvitse ihmeemmin edustaa.

Mustista farkuista puheen ollen, häiritseekö ketään muuta niiden nopea haalistuminen…? Tuntuu, että niitä saa olla koko ajan uusimassa, sillä en voi kuvitellakaan käveleväni haalistuneissa farkuissa. Polvista ne tuntuu aina ekana haalistuvan oikein reippaasti, sitten saumoista. Dr. Denimiä on mainostettu haalistumattomina, no eipä nekään ole olleet sanansa mittaisia. Olen myös kokeillut värjäystä pesukoneessa. Se kesti tasan yhden pesuvälin ja ekan pesun jälkeen ne palautuivat koneesta taas haalistuneen harmahtavina. Taidanpa marssia ostamaan uudet. Taas.

Kivaa torstain jatkoa kaikille!
Meikäläinen painelee takapuolitreenin pariin duunista suoraan – vapiskaa pakarat!!

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “Värikkäät vaatteet

  1. Oletko kiinnittänyt huomioita pesuaineeseen ja pesu lämpötilaan? Koneen pesuohjelman pituudellakin on merkitystä.

    1. Hyviä pointteja! Pesen itse farkut aina 30 asteessa ja pyrin pesemään ne puolituntisella pikaohjelmalla. Jotenkin maalaisjärkikin sanoo, että pidempi vedessä lilluminen voi helposti vaikuttaa väreihin. 🙂 En silti ole huomannut näistä olevan apua. Sen sijaan pesuainetta voisi vähän tarkemmin miettiä, ehkä tummien vaatteiden pesuaineen käyttö voisi tuoda apua ongelmaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *