Joulu / Noël

Innoitus erilaisiin asetelmiin näin joulun aikaan on suuri ja inspiraation lähteitä on joka puolella! Varsinkin Pinterest on pullollaan upeita kuvia, ihania jouluisia asetelmia täynnä. Sieltä minäkin kopioin idean tähän omaani.

Olen pannut merkille, että ranskankielinen Noël -sana on noussut pinnalle tänä vuonna. Sitä näkeekin käytettävän eri yhteyksissä ja kyseisen sanan ympärille rakentui myös tämä minun asetelmani. 

IMG_8687_2.jpg

IMG_8692_2.jpg

Pahviset kirjaimet löytyivät Sinellistä. Maalasin ne kevyesti valkoisella maalilla, jotta alkuperäinen ruskea väri kuultaisi läpi. Näin kirjaimet näyttävät vanhoilta ja puisilta pahvin sijaan. 

IMG_8693_2.jpg

Risukranssini pääsi osaksi asetelmaa O-kirjaimena ja sai vielä pattereilla toimivan valoköynnöksen ylleen. Tuollaiset pattereilla toimivat valosarjat on niin käteviä! Niitä voi laittaa minne vain pistorasioista välittämättä, eikä johdotkaan roiku näkyvillä.

​  Keskelle kranssia ripustin Amsterdamista ostamani tähtikoristeen.

IMG_8694_2.jpg

Taulunkehyksiin laitoin Garage -pop up -kaupasta löytämääni upeaa käpylahjapaperia. Siis niin kaunista paperia, että eihän tuota raaski lahjoihin kääriä! Tykkään kävyistä muutenkin ja tuosta paperista tuli ihanan talvinen juliste! 

IMG_8695_2.jpg

Risukuusi jäi myös osaksi asetelmaa. Meinasin ensin suihkauttaa tekolunta kranssin päälle, mutta ajattelin, että kuusi ja kranssi sopisivat paremmin yhteen molemmat luonnollisine väreineen. 

IMG_8689_2.jpg

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille.

10 kommenttia “Joulu / Noël

 1. Ihana tuo Noël-asetelma ♥ Sä olet kyllä tosi luova ja kekseliäs! 🙂

  1. Oi kiitos! ♥ Lainattu idea kylläkin, mutta melko onnistunut kopio siitä tuli 😉

 2. Erittäin kauniit kuvat ja olen samoilla linjoilla Irinan kanssa :). IHana tuo asetelma !

  1. Siitä tuli kyllä kiva omastakin mielestä. Myös siippa huomasi sen ja se on jo sitten kyllä aika paljon! 😀

 3. Ihana asetelma, jouluinen ja kaunis ♥. Ja enpä olisi uskonut tuota lahjapaperiksi, ajattelin että kyseessä on ihan virallinen käpyprintti! Kävyt ovat kivoja, oli kyseessä sitten aito tai kuvassa oleva :). Mukavaa alkanutta viikkoa!

  1. Tykkään kovasti rauhallisista väreistä ja hillityistä asetelmista. Joulun ei tarvitse aina huutaa räikeästi punaista, vaikka pidän kyllä joulun aikaan perinteisistäkin jouluväreistä, vaikkapa kattauksen yhteydessä tai pienesti kuusessa.<br />
   <br />
   Kävyt ovat kyllä tosi kivoja ja tuo lahjapaperi oli kuin aarre sen löydettyäni!

 4. Kaunista, ihanasti olet toteuttanut tämän idean! Ja oonkohan sanonut jo monta kertaa,mutta tuo teidän sohva on vaan niin hieno! &hearts;

  1. Kiitos &hearts; Olin ihan varma, etten löytäisi mieleistäni sohvaa ikinä, kunnes sitten… 🙂

  1. Kiitti! Sohva on niinkin eksoottisesta paikasta kuin Kodin 1:sestä. Etsin todella kauan kaunista ja korkeajalkaista sohvaa ja kerran tämä osui silmääni googlen kuvahaulla. Olin ihan varma, että ohjaudun jollekin ulkomaiselle sivulle, mutta tämä tosiaan löytyi Kodin Ykkösen valikoimasta. Samaa &quot;Soundi&quot; -nimistä sarjaa näyttäisi löytyvän tätä nykyä kahden eri kokoisen sohvan (2:n istuttava ja 3:n istuttava) ja nojatuolien lisäksi myös divaani. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *