Sauna ja pesutilat

IMG_8490.jpg

Melkein häpeän myöntää, mutta huomasin tässä hiljattain erään tärkeän asian vastaanottaessani suuren paketin Siniltä, osana CASAn ja Sinituotteen joulusiivouskampanjaa: siivoustarvikkeeni ovat olleet järisyttävän huonolla mallilla! Katselin ihastuneena kaiken maailman jynssäreitä, kuivaimia, jatkovarsia ja muita puhdistusta helpottavia tavaroita. Olen aina pitänyt pesutilojen puhtaana pitämistä kaikista haasteellisimpana. Kun pääsin osaksi tätä joulusiivouskamppista, kiljuin riemusta valitessani nimenomaan tämän pesutilojen puhdistus-paketin itselleni.

IMG_8466.jpg

Aloitin suursiivouksen saunan puolelta laudepesurilla. Tällainen minulla on ollut joskus aiemmin, mutta tiedä minne se on joutunut. Tällä kuitenkin kuurasin koko lauteet ja seinätkin samaan syssyyn! Sen jälkeen siirryin kylpyhuoneen puolelle pesemään lattiat ja seinät niin laattojen kuin saumojenkin osalta. Tätä pesua helpotti teleskooppivarsi, johon sai kiinnitettyä niin pesuharjan kuin saumajynssärinkin. Myös lattianpesu sujui leikiten, kun ei enää tarvinnut konttailla juuriharjan kanssa.

IMG_8469.jpg

IMG_8471.jpg

Tarkempaan sauman jynssäämiseen sain oikean aarteen – pienen jynssärin! Ai että sai saumat kuulkaa kyytiä!:) Olen pitänyt haasteellisena myös wc-pöntän ja suihkuseinän ahdasta väliä ja nyt uusilla välineillä pääsin tosi hyvin pienimpiinkin väleihin. Myös hanan ja erilaisten putkien väleihin pääsi kunnolla käsiksi tällä pienellä harjalla. Hyvästi kalkkisaostumat! Kun perään vielä kiillotti hanat ja muut mikrokuituliinalla, niistä pystyi peilaamaan lopuksi.

IMG_8474.jpg

IMG_8482.jpg

Kuivain, sekä jatkovarteen laitettava, mutta varsinkin tuollainen käteensopiva, oli melko kätevä mm. saunanoven pyyhkimiseen ja kaakeleiden kuivaamiseen. Otan tämän kyllä ihan uudella lailla käyttöön!

IMG_8467.jpg

Yksi ällöttävimmistä siivoushommista on kyllä lattiakaivon puhdistus. Olen yleensä tehnyt sen puoliksi silmät kiinni, sen verran ällöä on kaivaa hiuksia kaivon uumenista. Siihenkin löytyi Siniltä vastaus – lattiakaivoharja! Siinä on kätevä koukku, jolla kannen saa helposti nostettua pois paikaltaan ja harjaosalla saa kaivon putipuhtaaksi. Muistinpa taas paketin saatuani ottaa myös nuo lattiakaivosuodattimet käyttöön. Helpottaa huomattavasti hiuksien putsaamista. 

kollaasi.jpg

Putipuhdas sauna ja kylppäri ansaitsi jotain uutta myös tekstiili – ja somistuspuolella. Käsienpesualtaalle pääsi hopealanka. Minä kuivatan ne aina, ei tarvitse huolehtia kastelusta ja kuivanakin ne näyttää tosi kivoilta!

IMG_8485.jpg

Viikonlopun Ikea-reissusta tuli kylppäriin uudet valkoiset matot ja valko-harmaa raidallinen suihkuverho.

IMG_8486.jpg

Joulusiivous on nyt suoritettu ja saunaan on taas ihan eri fiilis mennä. Lauteilla CASAn pikkujoulumatkalta Tallinnasta ostettu poroliina. 

IMG_8489.jpg

Kyllä se siivouskin on muuten välineurheilua, enkä voi uskoa, ettei minulla aiemmin ole ollut tällaisia välineitä! Sai kuulkaa juuriharjat sun muut lähtöpassit tämän yhteistyön ansiosta. Kiitos Sinille tästä upeasta siivousvälineiden päivitysmahdollisuudesta!

*Tuotteet saatu yhteistyössä Sinituotteen kanssa

8 kommenttia “Sauna ja pesutilat

  1. Mä en ihan mahtunut pöntön taakse jynssärilläkään, mutta vähän paremmin kuin tähän asti. Joskus pitää kokeilla tuollaista saumaharjaa kyllä saumoille, nyt testasin vain mainiota enkoskaanenääeläilman jynssäriä. 😀

    1. No tuo jynssäri oli kyllä ihan huippu!! Saumaharja, jonka sai liitettyä teleskooppivarteen oli kanssa ihan ykkönen! Kieltämättä aika näppärä vekotin ja kylppärin siivous sujui niin paljon helpommin ja kätevämmin kunnon vehkeillä!

    1. Oikeasti se taitaa olla keittiöpyyhe, mutta käyhän se laudeliinastakin! Harmi, kun tuli ostettua vain yksi – olis voinut ostaa pari lisää, niin olis saanut koko lauteen mitalta niitä. 🙂

  2. moi kaunis on sauna sinulla ja kylpyhuone myöskin .näppärät käsineet

    1. Kiitos! 🙂 Käsineet sain myös Siniltä, Ne on kyllä kieltämättä aika kätevät, ei tarvitse lotrata pesuaineiden kanssa niin, että iho on koko ajan kosketuksissa.

  3. tämä bloki oli muutenki hyvä jatka jatkossaki .juu pesuaineet kyllä kuivayta käsiä.noi ainaki sopi sinulle hyvin ku oli varttaki .hyvää joulua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *