Pinterestin joulu

Olen hiljattain taas innostunut enemmän pinnailusta.

Yleensä se vaatii jonkun inspiraation ja aiheen, jota sieltä lähden etsimään, että taas aktivoidun. Yllättäen tällä kertaa Pinterestin ihmeelliseen kuvamaailmaan ajoi joulu. Parasta lääkettä joulunnälkään on kauniit kuvat ja ah, niitähän tuolla Pinterestissä riittää!

pin%201.jpg

Kun katsoo tuota Christmas-kansiotani läpi, linja on selvä. Väreistä ehdottomia ovat valkoinen ja  harmaa. Vihreää havuista ja kukista, ruskeaa risuista, kävyistä ja koreista. Luontoa kotiin, ihan niin kuin viime vuosina jo olen tehnyt. Koristeiden suhteen mennään yhä simppelimpään suuntaan ja glitter on väistynyt rauhallisempien sävyjen tieltä. Tyylikäs musta, jota en ole aiemmin liittänyt jouluun, alkaa myös nostamaan päätään näissä kuvissa.

pin%202.jpg

Sen sijaan tänä jouluna takaisin tullut väri, eli perinteikäs punainen ei näissä kuvissa näy. Punainen on tehnyt tänä vuonna comebackin kauppojen jouluosastoille, kuten tästä Stockan jouluosasto -postauksestanikin voi lukea. Pienesti se punainen kutkuttaa kuitenkin minuakin, ehkäpä voisin ajatella sitä pienin ripauksin vaikka sohvatyynyihin tai kuuseen.

Kaikista eniten ihannoin sellaista huurteista tunnelmaa. Jos minulla olisi lasikuisti, jonka ikkunat jäätyisivät kiteisiin, ihailisin sitä maisemaa varmaan joka hetki. Kunpa saisikin kotiin jotenkin vangittua juuri sellaista huurteista pakkastunnelmaa.

Täällä tämän vuoden joulun ilmettä suunnitellaan siis jo päätä pahkaa – ideoita on pää (ja Pinterest) pullollaan! 🙂

Liian aikaista, vai sopivasti jo aihetta hipoen?

*kuvat Pinterest -kansiostani

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *