EKAN PÄIVÄN REMPPASALDO

Hyvin alkanut maalausurakka puolen päivän aikaan saatiin reippaasti päätökseen jo heti iltapäivästä! Kiitos neljälle ahkeralle maalaajalle! Hellesäät, jotka saapuivat juuri, kun vietimme ensimmäistä lomapäivää remppapuuhissa, laittoivat pientä hikeä pintaan maalitelaa heilutellessa. Rappaus olohuoneen seinään tehtiin heti töiden alettua, mutta kuivumisen takia se maalattiin viimeisenä illalla.

                          IMG_4737.jpg

Maalauksen jälkeen alettiin purkamaan vanhaa lattiaa ja se homma tapahtuikin silmän räpäyksessä. Lattia lähti sorkkaraudan avustuksella melko nopeaan tahtiin! Me tytöt pakattiin vanha lattia autoon ja huomenna se viedään sortti-asemalle.

                            IMG_4727.jpg

                            IMG_4733.jpg

Tällä hetkellä kotona on hiljaista puheensorinaa ja pientä miettimistä lukuun ottamatta. Kävi nimittäin niin, että olemme saaneet laminaattia ostaessamme jotain sekunda-kamaa! 🙁

IMG_4735.jpg

Miehet ryhtyivät hommiin, mutta laminaatti ei kestänyt normaalia asennusta, vaan laminaatin reunan pinta halkesi jopa pelkällä sormen painolla niin, että koko laudasta tuli käyttökelvoton! 🙁 Lattia ei edennyt pari riviä pidemmälle, kun aina jostain halkesi reuna. Kokeilimme parin erin paketin sisältöä, mutta sama homma – laminaatti halkesi jatkuvasti. Miehet purkivat ja asensivat samaa lattian kohtaa viisi kertaa, kunnes minä hermostuin lopullisesti ja siipan kanssa päätettiin, että tuota maanantai-kappaletta ei meidän lattialle tule! Pettymys oli suuri ja kiukku vielä isompi. Voitte vain kuvitella. Huomenna lähden (toivottavasti laantuneen) kiukkuni kanssa kolistelemaan erään saksalaisen rautakaupan ovenripaa pienen reklamaation kera. Sen jälkeen etsin lattiamateriaalini jostain ihan muualta…

Pientä lattia-probleemaa lukuunottamatta olen oikein tyytyväinen päivän remppasaldoon. Huomenna toivottavasti löydämme uuden lattian ja pääsemme sitä asentamaan. Eniten ärsyttää, että joudun nyt tekemään vähän niinkuin pakotetusti kiireellisen päätöksen lattian ulkonäöstä, sitä kun tuntui olevan muutenkin hankala päättää. Uskon kuitenkin, että vastaavaa löytyy jostain muualta ja joltain muulta valmistajalta kuin tuolta, mikä nyt koettiin pettymykseksi.

Nyt ei muuta kuin unta kuulaan ja huomenna reippain mielin taas työn touhuun!

Blondi

 

Heidi / Checklist - -

4 kommenttia “EKAN PÄIVÄN REMPPASALDO

  1. No voihan laminaatti! Toivottavasti uusi vaihtoehto löytyy pian ja hommat pääsevät vauhtiin!

    1. Se löytyi viimein, nyt jo hyvää vauhtia lattian pintaa peittäen!! 🙂 Illalla taas tulossa reportaasia! 😉

  2. OH nou, mä en kestä! Voin uskoa harmituksenne!! Nyt kunnon reklamaatiot kehiin ja alet päälle!

  3. Mäkään en kestänyt!! 🙂 Illalla otti aivoon kyllä tosi pahasti, mutta tästä epäonnesta koitui vain hyvää loppuviimein! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *