L.O.M.A.

 

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/1934137_22290087047_4544_n.jpg

Stressi on sitten mainio tyyppi. Se aiheuttaa ihmiselle epämiellyttävän olotilan; väsymystä, kiukkuisuutta, ruokahaluttomuutta, levottomuutta, hajamielisyyttä ja häiritsee myös joskus unta. Ilmeisesti väsymys on vienyt voiton, sillä itse olen nukkunut kuin halolla päähän lyötynä joka yö, mutta kaikkea muuta edeltämainittua on listalta löytynyt. Stressi on myös siitä ovela, että joskus se tulee kylään ilman, että sitä edes välttämättä itse tiedostaa. Stressi on vähän kuin se Mikko Alatalon laulu Känkkäränkästä. Stressistäkin voisi vääntää samanlaisen viisun.

Viimeinen vuosi on ollut rankka työn ohella suoritetun tutkinnon takia. Muutenkin hajamielinen pääni on saavuttanut huippunsa viime viikkoina ja siippa alkaa olemaan kyllästynyt etsimään mattoveistä jääkaapista, avaimia tai papereita jäljiltäni, sillä logiikkaa niiden viime sijainnista on vaikea etsiä…

Loma, joka siis alkoi viimein tänään, tulee tarpeeseen. Vaikkakin se alkaa remontilla, jota olen ihan varmasti ystäväni Stressin kanssa yhdessä miettinyt. On kuitenkin ihan eri asia alkaa tekemään isoa fyysistä duunia vaativaa remppaa, jota tehdään kuitenkin siksi, että omaan kotiin on kiva panostaa, kuin istua toimistossa exceleiden, soppareiden ja raporttien keskellä.

s%C3%A4%C3%A4.jpg

Ilmeisesti maisemista poistuva ystäväni Stressi on kutsunut lomittajakseen toisen ystäväni Auringon, joka yhdessä lempiystäväni Loman kanssa aikoo tehdä vapaista kesäpäivistäni nimenomaan kesäiset! 🙂 Sää alkaa todellakin uusia Forecan ennusteita katsoessa näyttämään vihdoin siltä, miltä heinäkuussa pitääkin! Minä siis hyvästelen kaikkea muuta kuin haikeana Stressin ja otan avosylin vastaan Auringon ja Loman.

Tervetuloa molemmat!!

Blondi

 

PS: Tämä postaus on ajastettu, julkistamishetkellä istun autossa matkalla iloiseen Itä-Suomeen viemään eläkeläishauvojamme mökille hoitoon ja pakoon remonttielämää. Loma ei voisi alkaa paremmin, kuin nollaamalla pää ja nukkumalla univelka pois hiljaisuuden keskellä, rauhassa mökillä veden äärellä maanantaiksi voimia keräten. <3

8 kommenttia “L.O.M.A.

 1. Mulla kävi niin vuonna 2009, että stressi oli kova. Tiedostin sen kyllä, mutta ajattelin kestäväni kuitenkin. Kroppa olikin sitten eri mieltä ja päätti puolestani, että nyt täytyy pysähtyä. Tiedän siis, että stressiä on hyvä tarkkailla ja omaa oloa kuunnella. Joskus ei itse pysty päättämään mitä tekee vaan kroppa tekee päätöksen.<br />
  <br />
  Toivonkin sulle äärettömän ihanaa ja rentouttavaa lomaa! &hearts;

  1. Kyllä itselläkin on takana eräs raskaampi vuosi töissä, jolloin tein käytännössä neljän ihmisen työt yksin. Pää sanoi sopimuksen irti vuoden jälkeen ja sitten tajusin, ettei ollut terveyden arvoista jatkaa. Elämäni paras päätös! :)<br />
   <br />
   Kiitos Irina, olen ihan varma, että tämä loma on just tuota, mitä toivotitkin! 🙂

 2. Rentouttavaa, aurinkoista ja remontin myötä palkitsevaa lomaa &hearts; !!

  1. Kiitos Tiia! Innolla täällä jo odotetaan rempan alkua!! ♡

  1. Kiitti Jenni! Toivotaan aurinkoista heinäkuuta kaikille!! ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *