HELMIKUUN ENSIMMÄINEN

Uskomatonta, mutta tämän vuoden ensimmäinen kuukausi on taputeltu päätökseen. Näin hurahti tammikuu ohitse ihan tuosta noin vaan! 

IMG_1059.JPG

Töissä on ollut melkoista hässäkkää uutta vuotta käynnistellessä ja uusia tehtäviä oppiessa. Myös opinnoissa alkaa olemaan kiireisimmät ajat käsillä; tällä hetkellä lautasella on purtavaa enemmän kuin tarpeeksi: tenttiin lukua, koulun messuosaston suunnitteluprojektia, näyttötyön suunnittelua myymäläuudistuksen merkeissä ja 3D-mallinnosten piirtämistä ja portfolion tekemistä. Lisäksi pari suurempaa tehtäväkokonaisuutta, joita minä suoritan harjoittelijana mm. sisustus- ja vaateliikkeissä, on työn alla koko ajan.

IMG_1077.JPG

Huh. Marssitahti on melkoinen ja olen todennut, etten pysty ajattelemaan edessä tai parhaillaan käynnissä olevaa työmäärää, sillä muuten alkaa heikottaa. Yritän painaa arkipäivisin kouluhommia töiden jälkeen ja pyhittää viikonloppuja levolle tai muulle mielekkäälle tekemiselle, muuten ei jaksa. Kyllä niitä kouluhommia on pakko tehdä välillä viikonloppuisinkin, mutta nyrkkisääntönä olen yrittänyt pitää sitä, että aikaa lepäämisellekin jäisi.

IMG_1074.JPG

Vuosi on kuitenkin vierähtänyt mieleisten opintojen parissa tosi nopeasti ja on ihan uskomatonta ajatella, että homma on kääntynyt viimeiselle loppusuoralle! Tänä viikonloppuna on pakko yrittää lukea tenttiin, mutta ajattelinpa leipaista ensimmäistä kertaa gluteenittomia sämpylöitäkin, saas nähdä kuinka siinä hommassa käy! 🙂

Viikonlopun kunniaksi päivitin kevään muotiväriä Radiant Orchidia mukaillen olkkarin pöydälle kukkia ja kynttilöitä.

IMG_1075.JPG

Täällä aletaan keittelemään lihakeittoa ja lämmittämään saunaa. Illemmalla telkkarista vähän Putousta 🙂 Hyvää viikonloppua!

Blondi

 

10 kommenttia “HELMIKUUN ENSIMMÄINEN

 1. Kauniita kuvia! Aivan ihanat värit! Tsemppiä opiskeluun!

  1. Kiitti 🙂 Tuo kevään muotiväri kyllä iskee ainakin meikäläiseen 🙂 Ja kiitos tsempeistä, sitä tarvitaan! 🙂

 2. Upea blogi täällä ja herkulliset värit olohuoneessa. Opiskelujutut kuulostaa kovin tutuilta. Liekö samaa alaa opiskellaan? Meillä menossa aulatilat julkisissa tiloissa ja mm archicadia jne.. Keväämmällä alkaa rakennetekniikka yms… <br />
  Mukavaa viikonloppua sinne myös 🙂

  1. Kiva, kun löysit tänne ;)<br />
   <br />
   Varmaan jotakuinkin samaa alaa, mulla on menossa visualistin opinnot, eli julkitiloihin (myymälät, messuosastot, näyttelytilat, tapahtumat jne) liittyviä suunnitteluhommia tässä opiskellaan. Onko sulla mahdollisesti artesaanin tms. opinnot menossa?

  1. Joo, ei noita kukkakauppaan viitsinyt jättää… 🙂

 3. Mä tykkään tuosta kukkien väristä. Näin samanvärisiä tulppiksia kaupassa ja jokin kumma ajatus tuli mieleen, että ne voisivat näyttää jokseenkin upeilta vitivalkoisessa sisustuksessa. &hearts; Ja tsemppiä opintojen loppusuoralle, sä handlaat kaiken varmaan oikein kunniallisesti. 🙂

  1. Mulla on ollut ihan hirveesti tulppaaneja joulun jälkeen ja niihin tuli ihan ähky. Oli pakko saada jotain muuta 🙂 Neilikat on kivoja, kun ne säilyy parikin viikkoa ja väri on kyllä super herkullinen! <br />
   <br />
   Kiitti tsempeistä! Eilen oli oikea tehopäivä ja sain tehtyä paljon hommia eteenpäin. Kyllä se tästä!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *