VIIKONLOPPUNA

Mahtavaa perjantaita!

Viikko hurahti taas nopeasti ohitse ja viikonloppu kolkuttelee tuntien päässä. Tänään oli selkeästi tämän talven kylmin aamu! Mittari näytti -19. Oli kuitenkin ihana lähteä ovesta ulos, sillä ulkolyhdyissä paloi vielä eilisillan kynttilät, lunta satoi ja heti jäin ihastelemaan jäätyneitä puiden oksia pihalle 🙂

Tänä viikonloppuna ohjelmassa on vihdoin taas Neljän Tähden Illalliset. Kaveriporukkamme on ollut vaikea löytää yhteistä aikaa sitten lokakuun. On ollut ulkomaanmatkaa, pikkujouluaikaa sun muuta sotkemassa alkuperäisiä suunnitelmia. Meidän jenkki-iltammehan oli syyskuussa ja mexicolaista fiestaa vietimme lokakuussa. Linkeistä pääset lukemaan edellisien illanviettojemme tapahtumia ja reseptejä. Huomenna on vuorossa sarjan 3. osa

d.jpg

Odotan innolla mitä hyvää tarjotaan ja millä ohjelmanumerolla meitä viihdytetään 🙂

Olin ajatellut lähteä pienelle valokuvausretkelle viikonlopun aikana, mutta eilen ortopedin kontrollikäynnillä tuomio laittoi suunnitelmat jäihin – kävelykielto jatkuu edelleen, vain pakolliset työmatkat tai kaupassakäynnit saa suorittaa, muuten jalan pitää olla täysin levossa. Oli hilkulla, ettei toista kortisonipiikkiä laitettu. Jalka olisi mennyt siitä taas niin huonoon kuntoon, että toisaalta olin helpottunut, toisaalta mietin olisiko jalka sittenkin sen tarvinnut, sillä lääkäri jätti sen pistämättä tekemäni arvion mukaan siitä, kuinka paljon ongelmaa on jäljellä alkuperäiseen tilanteeseen verrattuna. Toivon ainoastaan, että osasin tuon arvion tehdä oikein. Tulehduskipulääkkeitä on popsittava vielä seuraavat 2 viikkoa myös, sitten toivon, että moinen hermotulehdus olisi jo jotakuinkin poissa! Tässä on kaiken kaikkiaan neljä viikkoa aikaa parantua ennen NYCin reissua, että sormet on kyynerpäitä myöten ristissä!

Koska tuo kävelykielto poisti yhden ohjelmanumeron viikonlopulta, jää aikaa enemmän tenttiin lukemiseen. Buu. Kertokaas, miksi hitossa pakollisten kirjojen lukeminen on ainaista pakkopullaa? Minä, joka rakastan kirjoja ja lukemista yli kaiken, en pysty keskittymään tähän tenttikirjaan yhtään ja huomaan joka kerta, että ajatukset ohjautuvat aivan johonkin muualle. Silmät vilistää tekstiä, mutta mitään ei kyllä mene päähän… No, kyllä kai se siitä vielä suttaantuu!Hyvää ja rentouttavaa pakkasviikonloppua kaikille! 🙂
Blondi

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *