10 KUVAA KESÄÄN / TAMMIKUU

Pari viimeistä kuukautta tämän haasteen parissa on käynyt vähän tylsäksi, sillä maisema on näyttänyt samalta koko ajan. Ainakin tähän tammikuun kuvaan saatiin myös vihdoin lunta. Ja miten kaunista ulkona onkaan ollut! Ihan huikaisevan kaunista!

IMG_0799.JPG


5+kk.jpg


Viimeiset viisi kuukautta on hurahtanut sellaista kyytiä ohitse, ettei mitään järkeä! Tätäkin haastetta on enää puolet jäljellä ja arvatkaas mitä?! -Silloin onkin sitten jo kesäkuu! Ja meikäläisenkin opinnot jo ohitse 🙂


Hyvää tätä päivää!
B
Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “10 KUVAA KESÄÄN / TAMMIKUU

    1. Jossain välissä ajattelin, että kun sitä lunta ei tullut jouluun mennessä, että tarviiko sitä tulla ollenkaan. Näitä lumisia maisemia ihaillessani tajusin, kuinka kiva se talvi onkaan ja kuinka outoa olis ollut, jos lunta ei sittenkään olis tullut lainkaan. Huomaan usein tuijottavani ikkunasta ulos, vain katsellen tuota valkoista kauneutta ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *