HAPPY NEW YEAR!

Uusi vuosi on ovella. On aika hyvästellä mennyt, tallettaa muistiin kaikki kauniit, oppia entisestä, unohtaa pahaa mieltä aiheuttaneet. Uusi vuosi on mahdollisuus aloittaa puhtaalta pöydältä. Se tuntuu jotenkin helpottavalta ja uudelta alulta. Tänä vuonna voi tehdä toisin kuin viime vuonna, paneutua paremmin kiinnostaviin asioihin, korjata viimevuotisia virheitä.

Itselleni vuosi 2014 tuo tullessaan paljon uusia ja jopa mullistavia asioita. Edessä on valmistuminen uuteen ammattiin ja toivon mukaan myös uusi työ uudelta alalta jossain vaiheessa. Näitä asioita huomaan miettiväni koko ajan enemmän. On outo, mutta samalla sykähdyttävä ajatus, että tulevaisuudessa työskentelisin luovalla alalla sen sijaan, että jatkaisin edelleen rahoitusalalla, jossa siis viimeiset 13 vuotta on vierähtänyt. Uudesta ammatista olen haaveillut niin pitkään ja olen todella löytänyt itseni tämän koulun aikana.

Book-of-Opportunity-New-Years-Quote.jpg
Kuva täältä

Uutta on myös tuleva matkamme NYCiin, jossa emme ole aiemmin käyneet. Aihetta on myös juhlaan, sillä tuon reissun aikana vietämme mieheni kanssa 10-vuotis hääpäivää <3 
Kauan odotetun remontin suunnittelu ja materiaalien valinta alkaa olemaan pikkuhiljaa ajankohtaista, sillä ensi kesän loma käytetään kodin make overiin.

Blogin kannalta ensi vuoden tulevat asiat näkyvät myös postauksissa. Ne keskittynevät osittain remonttiaiheisiin ja sisustukseen entistä enemmän – meneehän suurin osa olkkarin kalusteista vaihtoon. Niissä riittänee pohdintaa pitkään! Ruoanlaitto on lähellä sydäntä, joten ruokapostauksia resepteineen tiedossa myös, pitäähän jokaisen kuitenkin syödä? 🙂 
 
Syyskuussa perustettuani Checklist -blogin, en tiennyt saisinko tarinoilleni lukijoita. Nyt vajaan neljän kuukauden ikäistä blogiani on rekisteröitynyt seuraamaan eri kanavia pitkin 40 lukijaa. Vierailuiden määrä blogissani on jo viisinumeroinen! En tiedä teistä, mutta mielestäni se on ihan huikeata! 🙂 Lukijamäärä on kasvanut tasaisesti koko ajan ja olen ikionnellinen teistä jokaisesta! Aloitin tyhjästä ja nyt teitä on näin monta! Toivottavasti pysytte matkassa ensi vuonnakin, tulossa on itselleni melko mullistava vuosi ja olisi kivaa jakaa se teidän kanssanne ja vaihtaa ajatuksia. Ilahdun suuresti jokaisesta kommentista, sillä ne ovat bloggailun suola! Ilman vuorovaikutusta blogi ei elä.

Golden%20Sky%20Happy%20New%20Year%202014
Kuva täältä

Meidän uuden vuoden vietto on rauhallinen koti-ilta. Koirulit eivät noista räjähtelevistä ja paukkuvista raketeista sun muista oikein pidä, joten emme jätä heitä koskaan yksin kotiin pelkäämään. Kovalla musiikinsoitolla ja telkkarin äänillä peittelemme suurimmat pommittelut. Viime vuonna meillä oli isot kekkerit, tänä vuonna päätimme tehdä juhlinnasta vähän rauhallisemman. Panostamme ruokapuoleen herkutellen ensin vähän tapas-tyyppisellä alkuruoalla ja pääruoaksi paistamme hyvät pihvit. Ehkä poksautellaan vähän kuohuvaa ja nautitaan elämästä.
 

Heidi / Checklist - -

7 kommenttia “HAPPY NEW YEAR!

  1. Täälläkin edessä koti-ilta :)<br />
    <br />
    Ihanaa ja onnellista uutta vuotta &hearts;

  2. Upeaa uutta vuotta &hearts; Kivan jutun olit kirjoittanut menneistä ja tulevista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *