JOULUAATON KATTAUS

kattaus+3.pngHalusin tänä vuonna hohtavan valkoista, hopeaa ja kimmeltävää, huurteista ja talvista fiilistä jouluaaton pöytään. Halusin lisäksi aavistuksen vaalean vihreää, vähän kimallusta.  Aterimet tuosta vielä näköjään puuttuu… 🙂

kattaus+4.png

kattaus+5.png
kattaus+2.png

Nämä katosta roikkuvat tähdet syntyivät hetken mielijohteesta nähtyäni Kirpparikeijun blogissa nämä ihanat askarreltavat tähdet! Poistan aina illallisia järjestäessäni pöydän yläpuolella, melko matalalla roikkuvan kattovalaisimen, jotta saan korkeita kynttilöitä pöytään. Kerran jenkki-teemalla järjestettyä illalista varten laitoin katosta roikkumaan tekemiäni pompomeja ja niistä tuli kiva lisä illallispöytään. No, väkerrettyäni näitä Kirpparikeijun tähtiä, päätin ripustaa ne pöydän ylle ja vitsi, tykkään ainakin itse tosi paljon tästä lookista.

katttaus+1.png


Huomenna aattoaamuna meillä nukutaan pitkään, syödään riisipuuroa ruotsalaisittain, käydään aamusaunassa ja sitten odotellaan vieraita saapuvaksi. Aattoa vietämme, kuten jokaikistä tähänkin saakka, minun vanhempieni ja mummini, sekä mieheni mummin kanssa. Appivanhempani asuvat 500km päässä, joten heille aattona toivotellaan hyvät joulut puhelimitse.

Koska amaryllis on joulun aikana lempikukkani, virittelin alakerran wc-tilaan pientä jouluista somistusta myös:)

wc+1.png
wc+2.png


Huomenna se on, jouluaatto <3
Blondi

Heidi / Checklist - -

6 kommenttia “JOULUAATON KATTAUS

  1. Onpa ihana kattaus! Tähdet näyttää tosi näteiltä yksivärisenä ryppäänä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *