Maistiainen uudesta olkkarista

Täällä pyörähti arki sellaiseen malliin käyntiin, etten kerennyt blogin ääreen lainkaan viime viikolla! Aika nopeasti sitä tähän normaaliin rytmiin kesäloman jälkeen taas pääsi, vaikka eka viikko tuntuikin kahdelta. Kysyin nimittäin viime perjantaina mieheltä, että olihan takana vasta yksi viikko töissä, ei kahta. Puuh.

Rempasta toiseen

No, siinä missä mökkiremontit ovat tältä kesältä taputeltu, ollaan kotona aloiteltu uusia! Alakerrassa on jo pyyhältänyt eka muutoksen aalto ja pienen pieniä maistiaisia saattekin nyt. Sohva on vaihtunut, samoin matto. Myös taustaseinä sohvan takaa on saanut valkoisen sävyn. Käytän aina lempparivalkoistani, eli Tikkurilan Paperi -sävyä.

Tekstiilit päivitin sopimaan sekä uuteen mattoon että loppukesän tunnelmiin – jotain lämmintä ja maanläheistä. Ikeasta ostetulle Karlstad -sohvalle valikoituikin H&M Home Premium -mallistosta pellavaiset päälliset sekä tuo aivan ihana juuttinen tyynynpäällinen. Myös House Doctorin musta-valkoinen pitkulainen pikkutyyny lukeutuu suosikkeihini. Lämmikettä elokuun viileneviin iltoihin tuo myös Nordic Swan Livingiltä blogiyhteistyönä saamani villainen tyyny sekä tuo baby alpakan villasta tehty huopa. Niin täydelliset uudistettuun olkkariin.

Vähän väriä tarvitaan loppukesän sisustukseen ja mielessä oli vahvasti auringonkukat. Mikä olisikaan parempi piristysruiske kuin pala aurinkoa?

Sohvaseinälle on näiden kuvien jälkeen asennettu jo suuri pyöreä peili. Jostain syystä se ei näytä ihan kuin kuvitelmissani, ehkä se tuntuu vain oudokseltaan… no, oudolta. Mutustelen sitä nyt pari päivää tai ainakin siihen asti kunnes saamme ikkunanurkkaan sivupöydän valaisimineen. Nyt seinä näyttää ihan epätasapainoiselta, mutta mies liputtaa homman puolesta. Ehkä se tosiaan muuttuu paremmaksi kun toiselle puolelle saadaan jotain täytettä.

Muutoin olen ihan myyty uuteen olkkariin. Tyyli on hieman lämminhenkisempi kuin aiemmin, mitä tietysti hainkin ja tuntuukin kuin olisin jonkun vieraan olkkarissa! Olen aivan myyty varsinkin tuohon Ikean Lohals -juuttimattoon. Se on täydellinen! <3 Ostin siitä sen isomman version 2×3 metrisen. Se toi olkkariin illuusion isommista neliöistä, joka ei ole koskaan pahasta. Samoin sohva on aivan ihana ja kaikki nuo tekstiilit. Todella onnistuneita hankintoja tehty siis!

Kunhan jotain valmista taas saadaan, laitan kuvia vähän laajemmalti.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

 

6 kommenttia “Maistiainen uudesta olkkarista

 1. ai että,kun kaunista ja raikasta!Luonnosävyt aivan ihanat.Tuon maton taidan hakea itsekkin.irtoaako siitä nöyhtää?

  1. Kiitos, vaihteeksi ihanan lämmintä tunnelmaa kotiin. ♡ Matto on napakymppi! Kova ja pehmeä yhtä aikaa. Aivan ihana jalkojen alla ja koirakin tykkää kiehnää siinä. En ole näin vajaan viikon aikana huomannut mitään nöyhdän irtoamista, luulisi, että olisi jo huomannut. Itse viettänyt joka ilta hetken matolla makoillen ja venytellen. Se on ihanan lämminkin vielä! Lyhyen kokemuksen jälkeen suosittelen täysillä! ?

 2. Kyllä on ihanan näköistä. Mattokin sopii täydellisesti valkoisen kanssa. Tiedätkö onko mattoa helppo puhdistaa, jos siihen tulee tahroja. Tuommoinen matto sopisi meille tulevaksi jouluksi, koska olen jo ”jouluhulluna”:D suunnitellut meidän joulusisustuksen värit. Ne olisi valkoinen ja luonnonvärinen ja tuo matto sopisi, kuin nenä päähän. Neljän lapsen äitinä haluaisin olla varma, että puhdistus onnistuu. Todella upeasti olet sisustanut olohuoneen.

  1. Kiitos, tykkään itse tosi paljon uudesta lämpimämmästä ilmeestä. Matto on todella ihana! Juutti on luonnonmateriaalina jo valmiiksi likaa hylkivää, joten uskoisin, ettei tahrat edes kovin syvälle imeytyisi, jos siihen sattuisi jotain kaatumaan. Toisaalta meillä ei ole haavereita vielä sattunut, joten en osaa vielä tarkemmin sanoa. Kestävää materiaalia se on, kestää hyvin myös liki 8-kuisen labradonnoutajapennun kynsissä! Matto on myös todella mukava paljaallakin jalalla, vaikka epäilin turhaan sen olevan karhea. Luonnonmateriaalina juutti on myös lämmin.

   Jouluhulluksi tunnustaudun myös itsekin ja tänä vuonna ajattelin laittaa ripauksen punaista! Kiitos sanoistasi, olkkari on tosin vielä kesken, mutta uskon, että siitä tulee hyvä kunhan kaikki loputkin kalusteet, pöytävalaisin ja piensisustuselementit löytävät paikalleen. 🙂

  1. Moikka! Kyllä siitä pieni tuoksu pölähti kun maton avasi, mutta haihtui pian. Luin itse asiassa vasta hetki sitten kuinka monet ovat valittaneet, että matto haisee pitkään. Olin yllättynyt, sillä en ollut havainnut sellaista itse. Koira nuuski mattoa jonkun aikaa, juutti on luonnonmateriaali ja varmaan siksi oli alkuun tosi kiinnostunut. Suosittelen mattoa tällä lyhyellä omalla kokemuksella tosi paljon! Kaunis ja lämmin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *