Luonnollisuutta ja pehmeyttä Nordic Swan Livingiltä

Kun törmäsin Habitaressa tummanpuhuvaan Nordic Swan Livingin osastoon, ihastuin välittömästi! Miten kauniita ja luonnollisia tuotteita harmonisella väripaletilla! Olinkin aivan onneni kukkuloilla päästessäni tekemään yhteistyötä heidän kanssaan.

Kävimme muutaman blogi-kollegan kanssa tutustumassa Nordic Swan Livingin Showroomilla heidän tuotteisiinsa ja yrityksensä tarinaan tarkemmin. Jaankin teille nyt hieman taustaa yrityksestä ja tuotteista sekä ottamiani kuvia itselleni valikoituneista pehmeistä unelmista.

Yrityksen takana on yrittäjä-pariskunta Katri ja Mikko Kempas. Miehen veneilyalanyrityksen myötä kehittyi tarve erilaisille veneilyyn sopiville tuotteille, joita laajennettiin vaihtelevaa säätä kestävien kangastuotteiden ja puuvillamattojen jälkeen myös paremmin kotioloihin sopiviin päivittäisiin käyttö- ja sisustustavaroihin. Valikoimista löytyykin upeita tyynyjä ja torkkuhuopia, säkkituoleja, raheja, kaulaliinoja ja taljoja – kaikkea ihanaa ja pehmeää! Minua henkilökohtaisesti viehättää pääosin lähituotannon ja perinteisten elinkeinojen käyttäminen tuotteiden materiaalien valinnassa ja kuuntelinkin kiinnostuneena Katrin kertomusta mm. kamelin pudottamista karvoista, joita käytetään mm. unelmanpehmeiden kaulaliinojen ja pashminojen tekoon.

Koska itse arvostan myös valtavasti luontoa ja nautin siitä sen kaikissa olomuodoissa eri vuodenaikoina, pidän siitä, että Nordic Swan Livingin valikoimassa pohjoinen luonto on toiminut suurimpana innoittajana. Sen näkee väreissä, materiaaleissa ja yrityksen arvoissa. Yrityksen tuotevalikoima onkin uskomattoman eheä, väripaletiltaan kaunis ja ehdottoman laadukas. Harvoin törmää näin harkittuun kokonaisuuteen ja olen aidosti hyvin otettu koko yrityksestä, sen syntytarinasta ja tehdyistä valinnoista. Valittu linja toimii täydellisesti keskenään ja täällä kylmässä pohjolassa.

Showroomilla meni kuitenkin sormi suuhun – mitä ihmettä sitä itse valikoisi kotiinsa! Jostain syystä palasin koko ajan silittelemään villaista, hieman lilaan taittavaa ruskeaa tyynyä. Myös beigenvärinen, baby alpakan villasta kudottu pehmeä torkkupeitto veti puoleensa ja niistä tulikin oiva pari toisillensa. Toisaalta on sanottava, että valitsi mitkä tahansa tuotteet, ne sopisivat joka tapauksessa yhteen!

Onnesta soikeana palasin kotiin tuotteideni kanssa ja tiesin heti, että halusin kuvata niitä ulkona luonnon keskellä. Vähän kuin viedä ne sinne mistä ne ovatkin. Kuinka ollakaan, tuona päivänä satoi lunta. Myräkkä laantui hetkeksi ja saatoin kantaa tavarat takapihallemme.

Tuoteperheen muita omia suosikkejani oli ehdottomasti Syli -rahi. Sen näkisin mieluisana lisäistuimena olkkarissamme ja kenties sieltä sellainen joku päivä löytyykin, sillä värikin oli harmaassa rahissa ihan täydellinen kotiimme. Kahdesta lattiatyynystäkin syntyisi toisaalta mielenkiintoinen yhdistelmä ja varsinkin mies, joka tykkää makoilla välillä kovalla lattialla selän suoristamiseksi, voisi työntää lattiatyynyn kulman pään alle pehmikkeeksi.

Jostain syystä päädyin sisustustuotteisiin, vaikka todella pitkään hipelsin Showroomilla myös mohair-villasta valmistettua ylellisen paksua kaulahuivia. Kierrän yleensä villat kaukaa, mutta kutittamaton materiaali tuntui kyllä yllättävän hyvältä. En voi myöskään kieltää, etteikö kamelinvillasta tehdyt valtaisat torkkupeitot/shaalit olisi kiinnostaneet. Niitäkin tuli eräs kerta siliteltyä upean pehmeää materiaalia kerta toisensa jälkeen huokaillessa.

Kotona tyyny ja huopa löysivät paikkansa pikkusohvalta. Ikkunan edessä tuntuu usein viileältä katsella telkkaria ja onkin ihana kietoutua baby alpakan pehmeään villaan. Tuon huovan käyttöoikeuden olen rajannut tiukasti kuitenkin vain itselleni. Tuntuu jotenkin, että sitä pitäisi vähän säästellä, kun on niin kertakaikkisen hieno!

Jos Nordic Swan Living jäi yhtään kutkuttelemaan, tutustu ihmeessä ihanaan tuoteperheeseen. Vielä saattaisi jopa pukinkonttiin keretä jotain unelmanpehmeitä paketteja…!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *