Kesäinen ikkunalauta

Vitsit, miten upea viikonloppu takana! Viime kesänä ei päästy edes lähelle näitä hellelukemia, mistä ollaan saatu viime viikon puolesta välistä lähtien nauttia ja vieläkin jatkuu!

Me olimme tosiaan mökillä viime keskiviikosta lähtien ja eilen kierreltiinkin sitten jo mummien luona Äitienpäivän merkeissä. Koiranpentu kävi ekaa kertaa mökillä pulikoimassa järvessä ja tulipahan muutenkin kuvattua jo ihan kesäisiäkin fiiliksiä mökkimaisemissa – laitan näistä pikapuoliin kuulumisia tulemaan.

Ihan yhtäkkiä on ilmestynyt lehdet puihin ja joka paikka on vihreänä – ihanaa! Etupihan kirsikkapuukin on täydessä kukassa. Olikin aika päivittää keittiön ikkunalaudallekin vähän keveämpää fiilistä ja Jyskistä löytynyt bambulyhty sopii yhä vaalenevaan ja enemmän skandinaaviseen suuntaan menevään keittiöön kuin nenä päähän.

Rehevä basilika ja pari tarkoin harkittua esinettä joka päiväisessä käytössä olevan teepurkin lisäksi riittää mukavaksi asetelmaksi.

Aurinkoista maanantaita!

2 kommenttia “Kesäinen ikkunalauta

  1. Kaunis on ikkunasi!Ilmat ovat olleet mahtavat.Vkonloppu vietettiin saaristossa merimökillä ja olen kuin etelässä käynyt,vkonlopun jälkeen:)Helposti ruskettuvana,meri & aurinko takaa pikaisen rusketuksen.Ihanaa alkukesää.Maddea seurailenkin instan puolella:)Hän on itse suloisuus!

    1. Kiitos paljon! 🙂 Oi, teilläkin on ollut ihana viikonloppu veden äärellä! Ihan mahtavia nämä säät! Toivottavasti jatkuvat vielä. Kyllä on omakin iho mukavasti päivettynyt ja pisamat kasvoilla vielä korostaa terveemmän näköiseksi talven kalpeuden jälkeen. Madde on kyllä mahtava tapaus – kiva, että olet löytänyt instasta tilin! 🙂 Ollaan menossa viikonlopuksi taas mökille, pakko kuvata video karvalapsen pulikoinnista. Sellaista loikkimista ja läträilyä se on! 🙂 Mitä mahtavinta alkukesää teille myös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *