Kuistin uudet kalusteet

Aurinkoista lauantaita kaikille!

Me olemme olleet keskiviikosta lähtien mökillä ja nautiskelleet tästä upeasta kesäisestä viikonlopusta! Nyt ajattelin esitellä teille mökkikuistin uudet kalusteet.

Kuistillahan oli viime vuonna tuvan puolelta sinne kulkeutunut valkoiseksi maalattu pöytä ja pinnatuolit. Ne olivat kuitenkin väliaikainen ratkaisu ja tänä vuonna ihan ensimmäisiä juttuja oli kaluston uusiminen. Kuisti itsessään on ihan kivan kokoinen, mutta keskellä tilaa oleva mökin ovi antaa kaluston mitoille vähän haasteita – oven kun täytyy pystyä avautumaan normaalisti ilman, että törmää kalusteisiin. Tuo liikerata jättää pöydän maksimipituudeksi vain 117cm. Aika haasteellinen mitta löytää valmista pöytää.

Jyskistä sitten ostettiin 2 parvekesettiä, joiden pöydät ovat kooltaan 60x60cm. Tuohan siis tekee yhteensä 120cm, eli setit yhteen laitettuna olivat juuri kriittiset muutaman senttiä liian pitkät. Tehtiin äidin kanssa patenttiratkaisu ja lovettiin kuistin kaiteesta tarvittava senttimäärä ja niin pöytä upposi paikalleen kuin valettu! Ja kukaan ei edes huomaa kaideratkaisua!

Pöytäsetti on juuri sopivan siro tilaan, mutta heppoisesta ulkonäöstään huolimatta varsinkin tuolit ovat erittäin jämäkät ja tukevat. Tuo setti riittää meille oikein sopivasti aamiaispöydäksi tai sadeillan pelipöydäksi. Muu ruokailu tapahtuu ulkona patiolla grillin ääressä.

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *