10 sekalaista faktaa minusta

Olen joskus törmännyt listoihin, joissa paljastuu toisista ihan uusiakin asioita, kun pitää keksiä täysin sekalaisia faktoja itsestään. Niinpä minäkin kokeilin tätä! Ehkäpä tästä listasta ilmenee ihan uusia asioita teille.

__________

1. Pidän raa’asta lihasta. Syön mielelläni tartaria tai carpacciota, eli raakaa lihaa kun se tarjoillaan jauhettuna/hakattuna/ohuen ohuena siivuna. Tartar on jo lapsuuden herkku ja meillä kotona se nautitaan ruis/tattarileivän päältä suolalla ja pippurilla maustettuna

2. Rakastan 80-luvun disco- ja popmusaa. Tunnistan myös erittäin hyvin biisejä laidasta laitaan ekoista soinnuista lähtien. Kanssani on ihan turha pelata Buzzin musavisaa, voitan kaikki joka kerta

3. Palelen lähes aina ja kuljen myös kesäisin tuplasukissa; ensin pörrösukat, joiden päällä on villasukat. Töissä palelen usein niin, että näpit ovat suorastaan jäässä, vaikka lämpötila on muille kaksijalkaisille normaalintuntuinen

4. Minulla on ollut rakennekynnet viimeiset 14 vuotta putkeen ja olen aina käynyt samalla henkilöllä ne laitattamassa (ja ei – omat kynteni eivät ole vahingoittuneet, eivätkä vahingoitu mitenkään akryylimassan alla)

5. Lempivalkoviinini valmistetaan Sauvignon Blanc -rypäleestä. Suosin eniten Uusi-Seelantilaisia SB-valkkareita, vaikka en kieltäydy ranskalaisestakaan

6. Olen valmistanut Kevin Spaceylle burgerin kotibileissä. Tästä en kuitenkaan suostu hiiskumaan yhtään enempää!

7. Olen maito-addikti. Saatan juoda myös janooni maitoa. Helposti. Litroittain. Päivässä.

8. Unohtelen helposti asioita. En niinkään elintärkeitä työasioita tai sovittuja menoja, mutta saatan totaalisesti unohtaa edellispäivän kotona käydyn jutustelun, eväät jääkaappiin töihinlähtiessä tai työkaverin eilen kertoman matkakohteensa ja kysyn sitä tänään uudelleen. Mies sanoo aina, että unohtaisin päänikin, jollei se olisi itsessäni kiinni! Joskus unohteluni tuntuu jopa huolestuttavalta…:)

9. En koskaan käytä kahtena päivänä putkeen samoja vaatteita töissä. Ehkä housuja/farkkuja nipin napin, mutta mielellään en niitäkään. Usein en laita saman viikon aikana edes samaa paitaa kahdesti

10. Minulla on puhelin täynnä erilaisia listoja mm. joululahjoista, käydyistä maista, mietelauseista tai tehtävistä asioista jne. Selaan ja päivitän niitä aktiivisesti

__________

Koska onnistuin miettimään jopa 12 muka kiinnostavaa sekalaista faktaa itsestäni, tarjoilen loppuun bonuksena vielä kaksi:

11. Purkaan aina matkalaukun heti kotiin reissusta tultuani, vaikka kello olisi neljä yöllä

12. Jos eksyn karaoken pariin, vakiobiisini on Madonnan Papa don’t preach ja/tai Egotripin Matkustaja

__________

No, paljastuiko mitään uutta?! 🙂

Heidi / Checklist - -

5 kommenttia “10 sekalaista faktaa minusta

 1. Kun olin lapsi, isä leikkasi aina jälkiuunileivästä siivuja sen päälle laitettiin raakaa jauhelihaa, suolaa ja pippuria. Niin hyvää! <3 Uskaltaisikohan tuota enää nykypäivänä, kun on kaikenmaailmaan tauteja?

  Mä puolestaan hikoilen joka paikassa. Siksi toivon peruslämmintä kesää, mutta en kovin paljon hellepäiviä, sillä sitten on olo tukala ja kaikki energia menee hikoilemiseen ja hien pyyhkimiseen. Talvisin saatan olla sisällä kädet kyllä jäässä. Ja jalat, siitä huolimatta vaikka ne samaan aikaan hikoilisi villasukan sisällä. Kyllä, siis jaloissa hiki ja kylmä samaan aikaan. 😀

  Mä myös unohtelen asioita. En siis puhelimia, avaimia, lääkäriaikoja ja sen sellaista, mutta asioita, mistä olen muiden kanssa keskustellut ja asioita, joita olen kokenut. Se harmittaa kyllä, mutta kuuluu asiaan, niin minkäs teet.

  Kevin Spaceysta olen kyllä kateellinen! 🙂

  1. Juuri tuohon malliin meilläkin tehtiin. Itse ostan tartar -jauhelihaa vain ja ainoastaan Stockan lihatiskiltä. Siellä on erillinen mylly vain tartar -jauhelihan jauhamiseen, eikä siinä myllyssä tehdä mitään sika-nautaa, joka ei siis missään nimessä sovellu raakana nautittavaksi. Stockalla on sitä lihastiskissä usein jauhettuna valmiiksi, mutta pyynnöstä tarttuvat lihakönttiin ja jauhavat tuoretta. Uskalla vaan, mutta osta tosiaan se vain Stockalta. Mitään vakuumipakattua lihaa en ikinä itse söisi.

   1. Höh, vastaus lähti liian aikaisin – mä taas toivon aina ja vain lämmintä kesää! Jollekin +35 asteen helle on ällöttävän tukalaa, mä vaan myhäilen onnellisena ja huokaan, että tätä lisää. <3 Mä rakastan kuumuutta!

    Joo, Spaceystä on moni muukin ollut kateellinen. Hetki ei jäänyt vain burgerin kokkaamiseen, juttelin myös hänen kanssaan ja kokeilin hänen hattuaan… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *