Iltahämärässä

Vaikka kaunis talvinen lumi suli vesisateiden myötä, eletään nyt silti parhaimpia fiilistelyaikoja ja koti täyttyy lukuisista kynttilöistä joka ilta. Vaikka taisin mainita, ettei blogissa ihan vielä ala joulufiilistelyt, en voi sille mitään, että vähän se jo takaraivossa kolkuttelee. Kynttilöistä, taljoista ja huonekuusesta tulee väkisinkin vähän jouluinen tunnelma… Täytyy myöntää, että nautin siitä ja pienistä jouluisista ajatuksista, joita päähän välillä putkahtelee.

Tykkään hämäristä illoista ja niiden tuomasta tunnelmasta. Hämärää voi helposti torjua lukuisilla kynttilöillä ja pienillä tunnelmavaloilla. Itse käytän sen torjuntaan joka päivä myös kirkasvalolaitetta puolisen tuntia heti aamusta. Se on toistaiseksi pitänyt iltapäivän väsyn poissa, vaikka näin kiireisen syksyn odotan alkavan tuntumaan jossain kohtaa ihan fyysisenä väsymyksenä.

Työrintamalla on tällä hetkellä menossa aikamoinen härdelli ja kiire tuntuu joskus aika kovalta ja tehtävälista loputtomalta. Loppuvuoden osalta on kalenteri myös täyttynyt vapaa-ajan menoista – almanakan sivut ovat viikonloppujen osalta täynnä ohjelmaa jouluun saakka yhtä tai kahta satunnaista perjantaita tai lauantaita lukuun ottamatta. Onneksi tiedossa on kuitenkin kaikkea ihanaa menoa ja juhlaa ja hei – yksi ulkomaanmatkakin pikkujoulutunnelmissa!

Minäpä jatkan täällä fiilistelyä ja toivottelen mukavaa uutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *