Lomamatkalle!

Puristan viimeiset työtunnit kasaan. Lento lähtee illalla myöhään, on tehtävä vielä tämän päivän hommat pois alta. Mieli harhailee väkisinkin jo lomalle ja iho melkein jo tuntee lämpimät auringonsäteet ja suolaisen meren pisarat. Pakotan itseni keskittymään vielä hetkeksi työtehtäviin samalla miettien muistinko pakata kaiken tarpeellisen. Niitä kaikkein välttämättömimpiä on bikinit, aurinkorasva ja hyvää luettavaa. Sähköposteja tippuu Outlookkiin. Havahdun takaisin työpäivään. En millään jaksaisi enää avata niitä, lukea tai vastata. Olen henkisesti siirtynyt jo Montenegron maisemiin. Viimein naputan Out of Office -vastauksen sähköpostiin ja painan läppärin kannen kiinni. Olo vapautuu ja hymyilyttää. Olen lähdössä lämpimään. Siniset huulet, jäätyneet varpaat ja kalisevat hampaat viikonlopun Venetsilaisista meren äärellä on muisto vain!

Kotona syömme hyvin, suljemme matkalaukut ja tsekkaamme passit ja lentoliput vielä kerran. Mukana ovat. Kamera on ladattu ja muistikortti tyhjätty. Heitän vielä sandaalit laukkuun. Ohjeistamme talovahdin matkalla kentälle. Mielessä pyörii ajatus, ettei koiralle enää tarvinnut järjestää hoitopaikkaa. Rakas karvaturri matkustaa mielessä mukana maailmankin ääriin.

Tarvitsen tätä lomaa. Tarvitsen blogitauon ja sometauon. Tosin maisemakuvia on ehkä pakko jakaa jossain tuutissa, sillä etukäteistsekkaus on paljastanut maasta ihan huikeita näkymiä. Vaikka itse toivonkin katoavani linjoilta hetkeksi, teille olen ajastanut kivaa luettavaa postauksien muodossa, joten pysykää ihmeessä blogin parissa!

Energistä uutta viikkoa kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *