Tuuleksi taivaanrantaan

Koti on tyhjä.
Ei enää askellusta lattialla pehmeiden tassujen.
Ei tule kukaan enää vastaan, ei heiluta häntää, ei syty silmissä kipinä.
Nurkat on kotona oudot. Ei ole petejä, ei vesiastioita, ei vinkuvia leluja tai palloja.
Pala perheestämme on poissa.

Oli tullut aika.
Olit väsynyt ja poissa jo luotamme muutoinkin.
Silmistä oli sammunut tuli, mielestä karannut ajatus.
Olit antanut meille ihan kaikkesi.

Silitimme sinut uneen, suukotimme hellästi kuonoa vielä kerran.
Lähdit tuuleksi taivaanrantaan, kauas tähdeksi kimmeltäväksi.
Jäät elämään sydämeen, ajatukseen jokapäiväiseen.
Suuri on suru, mutta suuri olit sinäkin jokaiselle meistä.
Ikävä on mittaamaton.
Olit rohkea pieni poika, kiltti kilteimmästä päästä.
Viisas vanhetessasi.

Säilyt kauniina kuvana mielessä, lämpimänä muistona rinnassa.
Me kaipaamme aina ja rakastamme ikuisesti.

r.jpg

Rasmus 28.4.2002 – 11.07.2017.

Lepää rauhassa poju <3

8 kommenttia “Tuuleksi taivaanrantaan

 1. Olen niin,niin pahoillani.Mutta se päivä koittaa joskus,meille kaikille.Koti tuntuu niin tyhjältä pitkän aikaa.Perheenjäsen on poissa.Hän eli pitkän elämän rakastettuna,enempää ei voi vaatia.Teillä on varmasti hirveä suru.Toivotan paljon voimia.

  1. Kiitos osanotosta. ♡ Meillä oli ihanat vuodet yhdessä ja saimme aikaa enemmän kuin odotimme, upeat 15 vuotta. Mikään aika maailmassa ei silti tee luopumisesta helppoa. Ihan kamalat päivät on tässä takana… jossain kohtaa helpottaa, kun suurin suru muuttaa muotoaan. Ei tätä vielä oikein todeksi tajua…

 2. Olen pahoillani menetyksestänne. Lemmikistä luopuminen on tosi raskasta. Onneksi jää ihanat muistot ja varmuus, että kivut ja kolotukset ovat pieneltä ystävältä poissa. <br />
  Vasta eilen löysin blogisi ja selasin kerralla pitkästi taaksepäin tekstejäsi ja jäin heti koukkuun ( tosi hyvä blogi sinulla!). Olen aina ollut todella eläinrakas ja mietin jostain syystä eilisillan ja tämän päivän aikana useasti koiraasi Rasmusta ja sitä miten pitkä elämä hänellä onkaan takanaan. Taisi tulla vähän koirakuume itsellekin. Olikin ikävää tänään lukea hänen jo lähteneen kukkeammille jouksumaille. Paljon voimia koko teidän perheelle!

  1. Kiitos paljon osanotosta. ♡ Uutinen meidän rakkaan koiran poisnukkumisesta on koskettanut monia. Se on tuntunut hyvältä ja lohdulliselta. Tässä menee oma aikansa suurimmasta surusta selviämiseen. Rakkaan perheenjäsenen menettäminen on todella tuskaisaa. Se, että koiramme kävi ajatuksissasi useampaan otteeseen, tuntuu kyllä sydäntä lämmittävältä kuulla. ♡ Saamme olla onnellisia noin monesta yhdessävietetystä vuodesta. Kiva, että löysit blogini pariin ja kiitos ihanasta kommentista. ♡

 3. Voi ei, nyt sitten hän lähti.? Olen pitkään seuraillut blogiasi ja Rasmus-herran vaiheita. Toki ei tuossa iässä enää kovin yllättävää, mutta silti niin surullista, kun se hetki oikeasti koittaa.<br />
  Meidän spanieli-neidin lähdöstä tulee syksyllä kymmenen vuotta. Hän oli 14,5v lähtiessään. Henkisesti olin valmistautunut jo useamman vuoden ajan, mutta silti tuli puun takaa, kun kunto romahti yhden aikana ja menetys tuntui valtavalta. <br />
  Voimia teille kaikille! Rasmus oli kyllä suloinen ja rakkaudella hoivattu.

  1. Kiitos kauniista kommentista. ♡ Olen saanut valtavasti viestejä eri kanavia pitkin ja tuntuu niin lohdulliselta kuinka moni on jäänyt pientä koiraamme kaipaamaan ja miten häntä on useat ajatelleet. ♡ Kunto romahti oikeastaan aika yllättäen, vaikka vaivoja toki jo oli. Ei siihen mikään valmista, vaikka mekin tiesimme ajan käyvän koko ajan vähemmälle. Pikkuhiljaa tästä eteenpäin… kiitos vielä sinulle ihanista sanoistasi. ♡

 4. Voi ei :´( suru on ihan kamalan suuri ja raskas. Syvä osanottoni ja paljon voimia sinne teille &hearts;

  1. Kiitos osanotosta Soili &hearts; Kyllä, suru on suuri… ainoa lohtu on se, että nyt rakkaalla ystävällä ei ole enää hätää. Nyt on kaikki hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *