Joulu on yllätysten aikaa

Raahauduin räkäisenä ja rähjääntyneenä ovelle sen soidessa – en tosiaankaan odottanut ketään tai mitään ja hetkellisesti pohdin, josko jättäisin ihmisparan seisomaan ovelle. Vilkaistuani ikkunasta, näin pihatiellä kuitenkin Postin auton. Kuitattuani paketin, ilahduin suunnattomasti – yksi tämän vuoden yhteistyökumppaneistani toi peltisessä maalipurkissaan jouluisen yllätyksen!

_MG_1149.jpg

Teimme Teknoksen kanssa upean yhteistyön loppukeväästä. Kesäkeittiömme ja edellisenä vuonna rakennettu jatkopala terassiin kaipasivat kipeästi öljyä ja Teknoksen kanssa takapihamme sai uuden, upean harmaan ilmeen. Olin tästä yhteistyöstä hyvin iloinen ja nyt Teknos ilahdutti uudelleen joulumuistamisella.

_MG_1184.jpg

Ihanaa on myös, se, että koiraherra on selvästi parempi ja alkaa olemaan oma normaali itsensä uudelleen aloitettujen lääkkeiden tasatessa taas olon. Näissä kuvissa yhdistyy siis kaksi oikein ihanaa ja sydäntälämmittävää asiaa.

_MG_1161.jpg

_MG_1162.jpg

_MG_1163.jpg

_MG_1186.jpg

Ihanaa jouluviikon alkua!

5 kommenttia “Joulu on yllätysten aikaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *