Joulupuu on rakennettu

Joulukuusi tuli kotiin viikonloppuna. Se menee kyllä juuri niin kuin mies sanoi – joulukuusi on joulun kruunu, se tuo sen viimeisen silauksen kotiin.

_MG_1102.jpg

_MG_1106.jpg

Tänä vuonna kuusi sai vain valkoista ja hopeaa ylleen. Tänä vuonna puuksi valikoitui myös aiempaa pienempi kuusi. Näyttäisi siitä pari oksaakin puuttuvan ja runkokin on vähän kiero, mutta muuten se on vallan ihana!

_MG_1209.jpg

_MG_1196.jpg

Vielä kun joku joulu löytäisin ihanan korin tuon jalan piilopaikaksi.

Onpa ihana tulla kotiin, kun voi ihan ensimmäiseksi sytyttää kynttilät kuuseen. Samoin aamulla herätessä. Tulee niin ihanan jouluinen olo. Jalokuuset eivät juuri tuoksu, mutta tällä nuhanenällä en haistaisi mitään muutenkaan. Tänään menin töihin tärkeään palaveriin heti aamusta ja sen jälkeen minut passitettiin takaisin kotiin sairastamaan. Ihan maailmanlopun flunssa päällä! Vielä kerkeää jouluksi paranemaan, joskin kuumemittari näytti olevan ainakin tältä illalta vähän eri mieltä.

Joko teillä on kuusi kotona?

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Heidi / Checklist - -

6 kommenttia “Joulupuu on rakennettu

    1. Menkööt nyt noin:) Täytyy ensi vuonna muistaa aiemmin miettiä!

  1. Teillä sama kuusenkalka kuin meillä. Olen myös himoinnut useamman vuoden koria, johon kuusenjalan/ kuusen voisi laittaa. Ja nyt sen sain. Tilasin Next:in verkkokaupasta rottinkisen "hameen" kuusenjalan ympärille. Siinä ei siis ole pohjaa lainkaan. Näyttää silti, kuin kuusi olisi korissa. Tykkään.❤

    1. Tiedätkö, mä itse asiassa katsoin jotain vastaavia ajoissa joskus marraskuussa ja totesin etten vielä tilaa ja sitten se unohtui! Täytyy ensi vuonna hoitaa tuo! Ne näyttää kyllä hyviltä! 🙂

  2. Ihana kuusi! Ja tosi symppis, kun ei ole aivan täydellinen yksilö 🙂 Meidän kuusi on vielä metsässä ja V:lle näyttää flunssa iskevän… Toivottavasti saa jotenkin haettua kuusen. Mulle onkin tullut ihan oma perinne, että aattoaamuna hipsin sängystä riisipuuron keittoon, katselen Joulupukin kuumalinjaa ja koristelen kuusen 🙂 Siitä alkaa minun jouluni.

    1. Joo, ihan söpö tuokin on! 🙂 Voi ei… mä alan tästä lentsusta pikkuhiljaa paranemaan. Ehkä te kuusen vielä saatte silti. Ja tuolla tavoin se omakin aatto alkaa… ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *