DIY marmorihyllyt

Maailman helpoin tuunausväline melkeinpä mille tahansa pinnalle on kyllä ehdottomasti dc-fix kalvo! Tuota kyseistä kalvoa olen käyttänyt vaikka mihin uudistusprojektiin ja nyt se taipui pieneen pika make overiin koskien makkarin seinähyllyjä.

IMG_2272.jpg

IMG_2275.jpg

Ei muuta kuin hyllyt seinältä alas, marmorikuvioitua kalvoa päälle ja takaisin seinälle. Avot! Taas tuplaantui valoisuus, kun tummat levyt vaihtui vaaleapintaisiin. Ai että, me like!

IMG_2273.jpg

Makkarissa on meneillään muutakin uudistusta, josta kerkesin jo vähän vinkkailemaan täällä. Pian siis tulossa vähän laajempia kuvakulmia raikastuneesta makkarista.

Niin, ja tuliko sitä sinistä sinne sitten…? Se selvinnee joku toinen kerta! 😉

 

12 kommenttia “DIY marmorihyllyt

  1. Kiitos! ♥ Niin näppärää tavaraa tuo kalvo! 🙂

 1. Hienooott!!! Meillä on "marmoritasot" keittiössä..samalla tekniikalla 😉

  1. Kiitti! 🙂 No niin muistan muuten blogistasi nähneeni…!! 🙂 Eikös vain olekin ihan superhyvä tekniikka! Ja halpa! 🙂

 2. Upeat ❤️❤️ Pitkästä aikaa ehdin blogikierrokselle ja saankin useamman postauksen nyt lukea takaperin 🙂 mukavaa iltaa!

 3. Kivat tuli, mullakin on muutama "betoni" juttu suunnitteilla :).

 4. Upeat marmorihyllyt! ♥ Pitäisi itsekin joskus kokeilla tuota kalvoa, missä sitä myydään? 🙂

  1. Kiitos! Niistä tuli aika hyvät! 🙂 Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Ainakin Etola ja Bauhaus myy noita kalvoja, varmasti jotkut muutkin sekatavarakaupat, kuten Tarjoustalo/Tokmanni sun muut. Ja Jossu tuossa alhaalla kommentissaan kertoi, että Kärkkäiseltä saa myös, mutta niitä kauppojahan meillä täällä Helsingissä ei ole.

 5. Hieno tuunaus! Mullekin tarttui Kärkkäiseltä mukaan rulla tuota marmori dc-fixiä. Enää ei puutu kuin idea, mihin sitä laittaa 🙂 Tai ideoita on ollut itseasiassa moniakin, mutta mies on torpannut kaikki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *