Keittiössä

Hyvää torstaita!

Tällainen lyhyt viikko on kyllä mahtava, voisi olla useamminkin:) Eilen töiden jälkeen keittiössä oli niin valoisaa ja tartuin kameraan. Meidän nykyisessä keittiössä on muutama sellainen asia, jotka miellyttää tosi paljon ja jotka valitsisin yhä uudelleen. Sitten toisaalta on asioita, joista haaveilen ja joita ei saa tämän asunnon keittiössä toteutettua ikinä. 

IMG_1257.jpg

 Haaveilen sellaisesta yläkaapittomasta keittiöstä. Sellaisesta, jossa on valkoiset kaakelit tiililadonnalla, vähän samanlaiset kuin jollain asemalla. Suuri, valkoinen posliiniallas, tasot vaaleaa puuta. 

IMG_1248.jpg

 Kevyitä hyllyjä seinällä takorautaisin kannattimin. Ne ovat vanhaa ajopuun tyyppistä materiaalia. Jokunen kippo ja kuppi rennossa pinossa. Hyllyt pursuavat ihanista keittokirjoista. Niitä on selattu monen monta kertaa ja sivujen välistä pölisee jauhopilvi.

IMG_1251.jpg

 Rakastan keittokirjoja ja niiden selaamista, vaikka en omistakaan niitä montaa. Kirjojen pitää olla sellaisia, että palaan niiden pariin yhä uudelleen, tutkin reseptejä kerta toisensa jälkeen. En hanki keittokirjoja omistamisen tai ostamisen ilosta.

 

IMG_1259.jpg

Yrttejä. Niitä pitää olla paljon. Ne raikastavat keittiön ilmettä ja me käytämme niitä paljon myös ruoanlaitossa. Kunpa pystyisin pitämään ne hengissä vähän pidempään. Odotan kesää, että saan yrtit ulos takapihalle. Ne elävät siellä niin paljon paremmin.

Viikonlopuksi, varsinkin lauantaiksi on luvattu hyvää säätä. Jospa näyttäisi vähän painepesuria terassille, alkaisi vähän tarkemmin suunnittelemaan terassin laajennusta ja sen aikataulua. Tulispa jo kesä!

 

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “Keittiössä

  1. Sä kuvailet munkin unelmakeittiön &hearts;<br />
    Oikein ihanaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *