Eteisestä olkkariin

Eilinen migreenipäivä oli kyllä lannistava. Koko päivä meni töissä kuin sumussa, en uskaltanut tehdä äkkinäisiä liikkeitä ja yritin pysyä hissukseen, ettei pääkipu enää yltyisi. Pahin kipu lähti tarpeeksi suurella annoksella parasetamolia, mutta koko päivän oli olo kuin veitsen terällä. Oli pakko jättää urheilutkin väliin, vaikka olin pitkästä aikaa onnistunut varaamaan paikan tanssitunnille. Ei vain pystynyt menemään, sillä särky olisi yltynyt samantien.

IMG_1231.jpg

Kuvissa vähän eteistä ja hyvä esimerkki, kuinka helposti saa ilmettä muutettua ihan pikkujutuilla.

Hulluilta Päiviltä löytyi uusi juuttikassi tuohon Everyday Designin kivaan lehtitelineeseen. Se ruskea juutinvärinen olikin jo alkanut tuntumaan vähän tunkkaiselta, joten oli kiva yllätys löytää tuo valkoinen kassi hullareilta ihan ex tempore. Kassi maksoi 14,90, joten kovin hintava sijoitus ei ollut. 

IMG_1236.jpg

String-hyllyyn laittelin vähän simppelimpää ilmettä myös. Pajunkissat ja mustavalkoinen muna on muuten edelleen paikallaan, mutta haitanneeko tuo, sopii olla tuossa vielä pidempäänkin. 

IMG_1243.jpg

Portaat yläkertaan sijaitsee meillä keskellä asuntoa rajaten pienen eteisalueen omakseen, mutta ne eivät kuitenkaan blokkaa näkymiä. Yhdellä silmäyksellä näkee melkein koko alakerran ja siitä minä tykkään – mitä avarampaa, sitä parempaa.

IMG_1242.jpg

Ainoa miinus portaikossa on se, että ne ovat melko hämärät, sillä niihin ei yllä valo mistään ja koska asumme keskiasunnossa, ei portaikossa ole ikkunaa. Siellä palaakin usein isossa lyhdyssä kynttilä, jota voi turvallisesti polttaa huopapäällysteisilläkin portailla. Portaikko on muuten vilahtanut blogissa tasan kerran – ehkäpä katsellaan niitä tarkemmin joku päivä.

Onpa kivaa, että tänään on jo keskiviikko! 🙂

 

10 kommenttia “Eteisestä olkkariin

 1. Voi, sinulla on tuo lehtiteline ♥ ♥<br />
  Tuo on ollut mulla haaveena jo jonkin aikaa. Kunhan mä vain löydän sille oikean paikan, niin… 😉

  1. Se on kyllä tosi kiva!! Ostin tuon viime lokakuussa Hulluilta Päiviltä ruskean juuttikassin kanssa ja nyt löytyi tuo valkoinen. Ilme muuttuu helposti ja tuo kassi on superkätevä – siitä vaan kassi telineestä mukaan roskakatokseen, kippaus sinne ja tyhjän kassin kanssa kotiin! 🙂

 2. Voi että migreeni osaa olla kamala! Kärsin myös kyseisestä ilonpilaajasta ja vaikka minulla onkin hyvät migreenilääkkeet, niin jää aina pöhnäinen olo vaikka särky helpottaa 🙁 Kaunis nurkkaus ja mielenkiintoinen kuvakulma!

  1. Migreeni on tosi pirullinen. Mulla on myös ihan migreeniin vartavasten määrätty triptaanilääke, mutta se on niin vahva, että vaikka vie säryn pois, niin saa olon tosi kamalaksi ja vetää nupin sekaisin. Töissä ei siinä olotilassa voi olla, joten tarpeeksi suuri määrä parasetamolia tai ibuprofeenia jeesaa. Jos kohtaus iskee kotona, otan aina kunnon migreenilääkkeen, voi sitten mennä nukkumaan, kun tuntuu olo sekavalta. :)<br />
   <br />
   Kiitos, yritän aina välillä kuvata jotain muita näkymiä kotoa – helposti jämähtää niihin tuttuihin ja turvallisiin kuvakulmiin 🙂

 3. Ihanan rauhallisen näköistä &hearts;. <br />
  <br />
  Hei, muistanko väärin vai oliko teillä tuossa eteisen kaapistossa semmoinen verho-systeemi peittämässä takkeja ym.? Uuden kodin myötä joudun sanomaan heippa käteville liukuoville, ja takit roikkuvat rumasti näkyvissä. Jonkinlaisen verhon haluaisinkin siihen viritellä, sillä oma esteettinen silmäni ei vain kestä sellaista 'kaaosta', jonka avojärjestelmä aiheuttaa :). Eli mielelläni kuulisin vinkkejä, millä tavalla verho on kiinnitetty, mistä kiinnitystarvikkeita löytää parhaiten yms. :).

  1. Oi, kiitos! &hearts;<br />
   <br />
   Oikein muistit! Eteisen komerossa on tosiaan verhot, vaikkakin näistä kuvista rajattu pois. Tästä postauksesta näkee sen paremmin:<br />
   <a rel="external nofollow" href="https://checklistbyblond.casablogit.fi/lue/2015/01/eteisen-sisustaminen&quot; target="_blank">https://checklistbyblond.casablogit.fi/lue/2015/01/eteisen-sisustaminen</a><br />
   <br />
   Me mietimme pitkään millä verhot tuohon komeron eteen kiinnitettäisiin ja Ikeasta se ratkaisu osui silmään: paneeliverhojen kisko! Ohut, suorastaan huomaamaton, kuitenkin kestävä ja kiinnittimet myöskin tosi pienet. Oli helppo ruuvata kiinni komeron sisäpuolelle sivuseiniin ylös. Tosi kätevä! Perus verhotanko olisi ollut armotta liian iso, joten suosittelen tuota kapeaa paneelikiskoa.<br />
   <br />
   Haaveilen peililiukuovista ja niitä tuohon kyllä kovasti suunnittelen verhon tilalle… 🙂

  2. Kiitos vinkistä! Ostoslista Ikeaan senkus kasvaa ;).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *