Kimallusta kynsiin

Kynnet ovat yksi tärkeimmistä kauneudenhoitooni liittyvistä asioista. Kauniit, huolitellut kädet ja kynnet ovat asia, johon ainakin itse kiinnitän huomiota myös muilla naisilla, ne kertovat kantajastaan paljon. Niiden ei suinkaan tarvitse olla rakennekynnet, vaan voivat olla lyhyetkin hyvin hoidetuttuine kynsinauhoineen, kauniisti viilattuine kynsineen ja ehkä lakkauksineen.

IMG_1153.jpg

Itselläni tosin rakennekynnet ovat ainoa ”siisti” vaihtoehto. Omat kynteni kasvavat kyllä, niinhän ne kaikilla, mutta siihen se sitten jääkin. Ne liuskottuvat, katkeilevat, ovat ohuet ja hassunmallisetkin. Mitkään kovettajat tai muut piit ja kalkit eivät jeesaa. 

Olen täysin koukussa rakennekynsiin ja niiden myötä olen aikoinaan lopettanut kynsienpureskelun. Pidän siitä, että käteni ja kynteni ovat aina huolitellut ja laitetun näköiset, eikä minun tarvitse itse tehdä mitään. Kävin juuri kynsihuollossa ennen pääsiäistä ja halusin jotain tosi keveää ja kimaltavaa. Sitä sain! Liukuvärjättyä kultaa ja vedenvihreää. Nam.

IMG_1157.jpg

Keveää ja kimaltavaa perjantaita teille!
Minä taidan heittää illalla itsetehdyt pizzat uuniin ja jalat sohvalle. Tosin ekaksi käyn hikoilemassa salilla, niin on parempi omatunto:)

Heidi / Checklist - -

6 kommenttia “Kimallusta kynsiin

    1. Kiitti, tosi upeat ovat omastakin mielestä – oli kynsihuoltajani värivalinta, joten nappiin meni! 🙂

  1. Oi kun on kauniit! Minä laitatin kynnet nyt ensimmäistä kertaa ja tosiaan taisin jäädä heti koukkuun! Minullakin on omat kynnet aina huonona! Ja minultakin löytyy kynsistä kultaa 🙂 Valkoista ja kultaa 🙂

  2. Voi mä ikävöin mun rakennekynsiä! Ne oli kyllä niin ihanat ja helpot 🙂 Nykyisessä työssä pitää olla suht lyhyet kynnet, ei kynsilakkaa ja käsidesillä läträäminen kuivattaa kädet ja kynsinauhat, niin kovin siistinä ei kyllä sormet yleensä ole 🙂

    1. Helppo on tosiaan se sana! Iho rasittuu varmasti jatkuvasta pesusta ja käsidesistä. Hoitoalalla tms. nuo rakennekynnet eivät tosiaan taida olla sallittu juttu. Ymmärrän kyllä tuon työn tuoman rasituksen käsiin, mikään ei oikeastaan tunnu inhottavammalta kuin kuivat kädet 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *