Kauneusrutiinit

Pidän huolitellusta ilmeestä. Meikkaan joka päivä töihin ja vapaallakaan en lähde kauppaan ilman peiliin vilkaisua, aurinkopuuteria ja kulmien laittoa. Äitini on aina ollut huoliteltu. Muistan lapsesta saakka hiustenlaitot, meikkaukset, asujen valinnat sun muut ja itsestään huolehtiminen on varmasti tullut jo äidinmaidossa.

kynnet%201.jpg

Oma itsevarmuuteni tulee pitkälti siitä, että on hyvä olla. En lähde tässä nyt sen syvällisimpiin asioihin, että kauneus tulee sisältäpäin ja hyvinvointi terveellisistä elämäntavoista ja sen sellaista, vaan puhun ihan ulkoisista seikoista. Hyvä olla ulkoisesti tarkoittaa itselleni laitettuja hiuksia, ehostettuja kasvoja ja vaatteita, joissa viihdyn ja jotka istuvat päälläni. Jos tukka on likainen ja roikkuu epämääräisesti, ylöspäin kuroutuvaa paitaa tai hameen helmaa saa nykiä koko päivän alaspäin tai ripsiväri on valunut poskille, olo on kaikkea muuta kuin hyvä ja itsevarma.

Omat kauneusrutiinini vievät aamuisin puolisen tuntia. Jos on pakko, selviän sängystä ylös ja ovesta ulos meikattuna ja hiukset laitettuina n. 20 minuutissa. Pommiin nukuttuani tämä on testattu usein 🙂 Hiustenlaitolla en tarkoita juhlakampauksia, vaan se voi olla ponnari, mutta se näyttää laitetulta, ei nopeasti sutaistulta, kuin menisin suihkuun, enkä haluaisi kastella hiuksiani. Meikillä en tarkoita iltabileiden sotamaalia, vaan meikkivoiteella kevyesti sudittuja kasvoja, varjostuksia, rajauksia ja kulmienlaittoa poskipunineen ja ripsareineen.

kynnet%202.jpg

Yksi tärkeimmistä kauneudenhoitooni liittyvistä asioista on kädet ja erityisesti kynnet. Minulla on ollut rakennekynnet jo 10 vuotta muutamalla tauolla. Olin ennen kynsienpureskelija ja kynsinauhojen rapsuttelija, eikä kynteni kestä mitään, vaan katkeilevat ja liuskottuvat. Pidän siitä, että kynteni näyttävät rakennekynsien ansiosta aina hyviltä, kädet hoidetuilta ja kynsinauhat ovat kunnossa ilman kynsitikkuja tai kuivuneita ja haljenneita nauhoja. Rasvaan myös käsiäni usein ja pidän ne kosteutettuina, sillä käsien iho ei valehtele ja niistä näkyy ikävuodet ja kaltoinkohtelut. Viimeksi kynsihuollossa laitatin pitkästä aikaa klassiset ranskalaiset valkoisilla kärjillä ja pientä ekstraa hempeän vaaleanpunaisesta glitteristä. Taas on kynnet fiksattuina seuraavat 4 viikkoa.

On muuten ihan käsittämätöntä, että tänään on torstai! Päivät ovat menneet niin sekaisin kaikista pyhäpäivistä. Tänään nappaan taas joogamaton mukaan ja lähden etsimään mielenrauhaa joogatunnille.
Mukavaa päivää kaikille. <3

6 kommenttia “Kauneusrutiinit

  1. Hassua miten juuri tänään samantyyppisen postauksen tekoa 😀

  2. Olen myös entinen kynsienpureskelija ja kynteni ovat ihan surkean huonot 🙁 Olen haaveillut rakennekynsistä niin kauan kuin muistan, mutta hinta hirvittää. Minulla on tällä hetkellä kestoripset (maailman paras keksintö!) ja niihin menee jo paljon rahaa, kampaajasta puhumattakaan. Mutta voiko paremmin rahojaan investoida kuin omaan hyvään oloon 🙂

    1. Eihän nuo kynnet ilmaisia juu ole. Olen kuitenkin varma, että laittaisin saman rahan kuukaudessa johonkin muuhun. Katson kuitenkin, että aikuisena työssäkäyvänä siihen on varaa ja naisena ennen kaikkea oikeus:D Oma hyvä olo lienee joka euron arvoinen. Ripsiin en ole vielä sortunut.:) Itsellä on melko pitkät ja hyvin kaareutuvat ripset ja toistaiseksi olen ollut niihin tyytyväinen. Ripset toisivat varmasti kivaa lisää silmiin ja vähentäisi mm. meikkausta!

  3. Mä ihailen ihmisiä, jotka jaksaa panostaa! Mä en ole i k i n ä jaksanut laittaa meikkiä, jos ei ole ihan pakko. Ihmettelen aina miten ihmiset jaksavat laittaa meikkiä vain jos lähtee lähikauppaan!

    1. Tämä asia kyllä jakaa ihmisiä ja mulla on ystävien joukossa molempiin lokeroihin menijöitä 🙂 Mä taas joskus saatan ihmetellä, että miten ihmeessä joku ei jaksa meikata:) Itse olen aina ollut &quot;laittautuja&quot;, mutta en koe sitä mitenkään rasituksena. Ja jos ei huvita kerta kaikkiaan tehdä itselleen mitään, voin kyllä ihan hyvin lähteä lähikauppaan ilmankin. Kyse on juurikin tavasta ja tottumuksesta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *