Vielä on talvi kotona

Äsken oli vielä aurinko esillä. Kävelin jäisiä polkuja koiran kanssa, joka sekin liukasteli vanhoilla tassuillaan. Ulkona oli ihan hiljaista, aurinko pilkisteli pilvien lomasta ja hengittelin syvään raikasta ilmaa. Tänään on lepopäivä. Neljä päivää urheilua takana, tänään on hyvä antaa vähän taukoa kropalle. 

IMG_9408.jpg

Tänään on arkisia askareita; siivousta, ruoanlaittoa ja kaupassakäyntia. Ehkäpä käyn moikkaamassa mummia samalla. Nyt on pitkään jatkuneet pyhäpäivien rikkomat viikot takana ja arki alkaa todella. Reilu kuukauden päästä on kuitenkin pieni irtiotto ja kaupunkiloma Lontoossa. Sitä en malta odottaa.

IMG_9409.jpg

Kotona on vielä tosi talvinen ilme, joka kieltämättä alkaa hieman kyllästyttää. Kohta voisi olla aika yksinkertaistaa sisustusta. Vanha herramme lienee eri mieltä – kaikki upottavat ja pehmeät tekstiilit ovat hänen mieleensä.

IMG_9407.jpg

Leppoisaa viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia “Vielä on talvi kotona

  1. Must kans kaikki karvainen ja pehmeä on ihanaa ♥ Kiva, kun tänään oli tullut luntakin 😉

    1. Talvella ne onkin ihania ja vilun iskiessä niihin on mukava kääriytyä:) Lumimäärä vähän yllätti, sitä oli tullut tosi paljon, mutta hyvä niin! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *