Itsekäs perjantai

Jos joskus toivoo rauhallista perjantai-iltaa, niin se on tänään. Viime viikonloppu juhlittiin Tallinnassa ja sitten keiteltiin maanantaista lähtien kakkukahveja tyttären 17-vuotis synttäreiden kunniaksi, vaikka eihän noin ison tytön synttäreitä enää virallisesti juhlitakaan. Jostain syystä mummoille on kuitenkin aina ”pakko” keittää kahvit.

IMG_7724.jpg

 Tykkään kovasti järjestää erilaisia kissanristiäisiä, saada perhe, sukulaisia ja ystäviä kahvipöydän ääreen ihan muutenkin vaan, kuin jonkun juhlan verukkeella. Liian vähän tulee nähtyä tärkeitä ihmisiä kuitenkin. Loppujen lopuksi ihmiset ovat niin kiireisiä tänä päivänä, ettei kaikille sovi millään sama päivä. Tällaiset nopeat synttärikahvittelut venähtävätkin sitten helposti joka iltaisiksi illanvietoiksi, kun porukkaa tulee eri päivinä kylään 🙂 Tällä viikolla onkin lähes joka ilta keitelty kahveja ovesta sisään astuneille, mutta tämän perjantai-illan pyhitän itsekkäästi vain itselleni.

IMG_7721.jpg

Töiden jälkeen pikainen siivous ja sitten ajattelin polkaista viikonlopun käyntiin saunalla. Omatekoiset pizzat uuniin ja sitten telkkarin ääreen Vain Elämää katsomaan. Luulen unen tulevan melko aikaisin tänään, viikko on kieltämättä ollut viime perjantaista saakka aika tapahtumarikasta…

Ihanaa, kun huomenna on Pyhäinpäivä.
Koko perhe on kotona ja tuleehan meille tietty niitä vieraitakin! 🙂

Mukavaa viikonlopun alkua!

8 kommenttia “Itsekäs perjantai

 1. Oi että, pitäisiköhän meidänkin tehdä perjantaipizzat ♥ Ihanaa viikonloppua! ♥

  1. Perjantai-pizzat toimii aina! Hyvää viikonloppua teille myös! ♥

 2. Ihanaa viikonloppua, blogissani olisi haaste jos haluat 🙂 ♥

  1. Kiitos samoin! &hearts;<br />
   <br />
   Ooo…tulenpa kurkkaamaan!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *