Pyhäinpäivä

Meillä on tänään perinteiset Pyhäinpäivän illalliset. Jo vuosien ajan sama ystäväpariskunta on tullut meille aina Pyhäinpäivänä syömään ja saunomaan. Illan pää -ja jälkiruoka koostuu ruokavieraiden toiveista. Alkuruoan sain sentään itse päättää 😉 No, mitä meillä tänään sitten tarjoillaan
– se selvinnee myöhemmin!

IMG_5970.jpg

Aamu tänään alkoi rauhallisesti heräämällä. Aurinko paistoi heti aamusta ja ilma oli kirpeä. Hyödynsin auringonpaisteen ja napsin kuvia kerrankin päivänvalolla. Sitten vasta oli koirakin valmis lähtemään aamulenkille. Kotiin tultuamme muut vielä nukkuivat, joten hyppäsin autoon ja ajoin hautausmaalle. Minusta Pyhäinpäivä on yksi niistä, jolloin rakkaita poismenneitä on hyvä muistaa, ihan niinkuin perinteisiin kuuluu. Sytytin kynttilän samalla rakkaan karvakorvamme muistolle. Siitä on jo kuukausi…

Minä lähden nyt valmistelemaan alkuruokaa ja viimeistelemään kattausta, vieraat tulevat muutaman tunnin kuluttua.

Tunnelmallista Pyhäinpäivää <3

5 kommenttia “Pyhäinpäivä

 1. Minäkin olisin mielelläni hautausmaalle mennyt sytyttämään kynttilät, mutta koska olen aika puhki ja poikki, niin tyydyn sytyttämään kynttilät kotona illan tullen. &hearts; Rauhallista pyhäinpäivää teillekin!

  1. Kotona sytytetyt kynttilät käy oikein hyvin. Ajatus on tärkein. &hearts;<br />
   <br />
   Hyvää sunnuntaita &hearts;

 2. Leppoisaa iltaa &hearts; sain muuten torstaina ihanaa postia 🙂 tykkään kovasti ja yritän saada juttua niistä aikaiseksi kunhan saan pahimman väsymyksen taltutettua ;D <br />
  <br />
  Haleja &hearts;

  1. Voi mahtavaa, että sait postia! 🙂 Toivottavasti niille löytyy kiva paikka! <br />
   <br />
   Hyvää viikonlopun jatkoa. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *