Lehdessä!

Parhaat Kotiblogit -lehden tuorein numero on tänään ilmestynyt lehtipisteisiin!

kb%201.jpg

Me CASAlaiset olemme sankoin joukoin tuottaneet tähän joulunumeroon ihanaa jouluista materiaalia sivutolkulla. Lehden sivuilta löytyy CASAlaisten parhaita vinkkejä jouluun; kattauksia, askarteluohjeita, sisustamista ja kaikkea muuta ihanaa ja inspiroivaa luettavaa jokaiselle jouluintoilijalle!

kb%202.jpg

Tätä se CASAlaisten ennen aikainen jouluintoilu jokin aika sitten siis merkitsi! 🙂 Projektista ei uskaltanut hihkua paljon etukäteen, ennen kuin varmistui, että jutut menee painoon asti. Olen tosi iloinen, että moni CASAlainen sai palstatilaa lehdestä ja mahdollisuuden osallistua lehden tekoon. Yksi meistä, Kolmen Tähden Kodin Marika, sai kunnian olla myös lehden kannessa joulukuvallaan! Myös minun pieni jouluinen askarteluvinkki löytyy  yhden sivun nurkasta.

Nyt kaikki kipin kapin lehtipisteisiin hakemaan oma lehti! 🙂

Iloista torstai-päivää teille!

11 kommenttia “Lehdessä!

  1. Mun oli pakko juosta lehtikiskalle heti aamusta, en malttanut odottaa! 🙂

  1. No pienihän se on kuin mikä, mutta onpahan oma ottama kuva lehdessä! 🙂

 1. Jänkättää ihan hirmuisesti nähdä lehti!! Vaikka ei siellä varmaan muuta itseltä ole kuin se yks kuva, mut sekin on jo jotain 😉 Täällä kans kytätään postiautoa! 😀

  1. Kaikki on kotiinpäin!! 🙂 En jaksanut odottaa iltaan, että pääsen kotiin katsomaan postit läpi, piti käydä hakemassa lehti heti aamusta! 🙂

 2. Tämä oli niin kiva projekti! Harmi kun ei ollut oikein aikaa valmistautua ja asennoituminen jouluunkin oli vaikeaa vesisateen keskellä! Mutta, hyvä meidän tiimi♥ Kanteen pääsy oli todellakin ylläri mulle ja kunnia tottakai 🙂

  1. Niin oli, pieni mietintä- ja toteutusaika tosin olis ollut poikaa! Meillä paistoi kuvauspäivänä vähän aurinko ja takapiha oli ruskasta värikäs. Hieman oli vaikea löytää sitä lumenhohtoista valkeaa joulufiilistä… 🙂

 3. Hienoja juttuja oli tosi paljon, jänskätti kyllä itseänikin tosi paljon 🙂 Sun kuva on mun mielestä tosi kaunis ♥

  1. Tosi ihania juttuja koko lehti täynnä, ei pelkästään CASAlaisten jutut.<br />
   Kiitti! &hearts; Kuva oli ihan kiva, mutta todella tumma ja valoton jostain syystä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *