Kaupunkilomalle

Kuten jo Facebookin puolella tulikin paljastettua, nyt on lentoliput pienelle irtiotolle varattu! ūüôā Alunperin olimme l√§hd√∂ss√§ alkusyksyst√§ pitk√§n viikonlopun viettoon jonnekin p√§in Eurooppaa, mutta peruimme suunnitelmat, sill√§ emme halunneet j√§tt√§√§ sairasta koiraamme kenellek√§√§n hoitoon. Seuraavaksi suunnittelimme viett√§v√§mme uuden vuoden pois Suomesta, mutta ty√∂kuviot asettuivat sen suunnitelman tielle. Olimme jo tyytyneet siihen, ett√§ reissu lykk√§√§ntyisi kev√§√§lle. Sittemmin koiranhoitotilanne meni kuitenkin ohitse, kun rakas koirayst√§v√§ jouduttiin nukuttamaan viimeiseen uneen pari viikkoa sitten. En toki olisi halunnut tilanteen ratkeavan t√§ll√§ tavalla, olen viel√§kin surun murtama ja vasta toipumassa ajatuksesta, ett√§ pieni karvainen yst√§v√§ on poissa. Tilanne iski todella taas vasten kasvoja haettuamme
uurnan kotiin.

Syksy on ollut monin tavoin rankka. Lähellä on sattunut ja tapahtunut isoja, vakavia asioita ja osa tilanteista on päällä edelleen. Elämä on koetellut minua ja lähipiiriäni vähän liikaa viime kuukausina. Olen niin pienen breikin tarpeessa arjesta, murheista ja stressistä, joka viimeisimpänä on laukaissut minulla migreenin. Täytyy sanoa, että siinä vasta viheliäinen vaiva!! Viikko meni päänsäryssä, pahoinvoidessa ja näköhäiriöistä kärsien. Lääkäristä sain täsmälääkkeitä,  jotta jumalaton särky pysyi jotenkin hallinnassa. Ei tosiaan kiva! Elimistöllä on kuitenkin tapana kertoa, kun liika on liikaa. Ei ne murheet ja surut katoa lähtemällä pitkäksi viikonlopuksi reissuun, mutta kyllä se pientä taukoa antaa. Pääsee lataamaan akkuja, vaihtamaan kirjaimellisesti maisemaa, nauttimaan elämästä hetkeksi. Ihana, tervetullut ajatus!

IMG_7639.jpg

L√§hdemme miehen kanssa kaksin marraskuun puoliv√§liss√§ Amsterdamiin nelj√§ksi p√§iv√§ksi! ūüôā Loma p√§√§tettiin buukata ex tempore hetken mielijohteesta. Joskus sellaiset ideat ovat parhaimpia! Nyt on jotain kivaa, mit√§ odottaa! ūüôā

IMG_7637.jpg

En ole k√§ynyt ennen Amsterdamissa, vaikka Schipholin lentokent√§ll√§ on tullut py√∂ritty√§ useita kertoja tuntitolkulla koneenvaihtojen yhteydess√§. Kuulen siis Damin k√§vij√∂ilt√§ mielell√§ni hyvi√§ vinkkej√§ n√§ht√§vyyksist√§, ravintoloista ja muista must -jutuista! ūüôā

Mahtia¬†iltaa – se on jo kuulkaa perjantai taas huomenna! ūüôā

2 kommenttia “Kaupunkilomalle

  1. Kuulostaa ihanalta breikiltä raskaan syksyn jälkeen, tulee varmasti tarpeeseen ja hyvään aikaan. &hearts;<br />
    Mukavaa viikonloppua!

    1. Tämä syksy on ollut kyllä täynnä ikäviä uutisia ja vaikeiden asioiden läpikäymistä. Mahtavaa saada vähän taukoa ja päästä vetämään happea ihan uusiin ympyröihin. <br />
      Kiitos Jenni samoin &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *