STOCKMANNIN JOULUIKKUNA 2013

5.jpg

Stockmannin jouluikkuna Aleksin ja Keskuskadun kulmassa on joka vuosi yhtä ihastuttava. Tänä vuonna teema on ollut arktinen maailma ja totuttuun tapaan, ikkunassa esiintyy suloisia pehmoeläimiä. Ikkunahan avattiin viime sunnuntaina Helsingin joulukadun avajaisten yhteydessä.

Kokonaiskuvia olen pariinkin kertaan yrittänyt ikkunasta ottaa, mutta yllättäen olen jäänyt korokkeilla seisovien lapsilaumojen jalkoihin 🙂 On siis tyydyttävä näihin räpsyihin. Suurimpana elementtinä on tuollainen taikametsän puu, jonka rungossa asustaa pöllöjä ja oksilla roikkuu pienten pehmojen koteja.

1.jpg

Kinosten alla asustaa erilaisia eläinperheitä pesissään ja palveluita löytyy leipomosta suksivuokraamoon ja käynnissä on myös ilvesten bändin keikka 🙂

2.jpg

   

4.jpg

6.jpg

Noita suloisia skimbaaja-pingviinejä, viisaita pöllöjä ja leipomon oravia minäkin työharjoittelussani pääsin pukemaan.  Ikkunat olivat harjoitteluni aikaan vasta työn alla, joten varsinaiseen rakentamiseen en päässyt osalliseksi. Oli silti kiva nähdä, mihin nuo pukemani pehmot lopullisesti asettuivat ikkunassa 🙂 Upeaa työtä tekivät taas Stockan visualistit! 

Työharjoittelustani ja käynnissä olevista visualistin opinnoistani lisää voit lukea tästä ja tästä postauksesta.

Jäin itse myös katselemaan enemmän aikuisille (vai miksei tuo satuikkunakin ole aikuisia varten…?) suunnattuja ikkunoita ja ei voi kyllä sanoa, että niissäkään olisi pahasti metsään menty; kutsuvia, ostohaluja herättäviä ja runsaan kauniita.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

  
Mitäpä tuumaatte ikkunoista? 
Blondi

 

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “STOCKMANNIN JOULUIKKUNA 2013

  1. Hyvä kun muistutit, mulla onkin tuolla tallessa kuvia Itiksen Stockmannin jouluikkunasta. 🙂

    1. Näin sen ikkunan eilen, sekin oli tosi upeasti toteutettu! Laita kuvat jakoon! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *