Sisustuksen lämpimämmät sävyt

Kun Ikean juuttimatto hankittiin meille viime kesänä uuden sohvan kanssa, on kotimme sisustus ja sen sävyt kääntyneet huomattavasti lämpimämpään suuntaan. Aika kaukana on graafisen mustavalkoinen tunnelma, joskaan ei siinäkään mitään vikaa ollut, se tuntui silloin hyvältä. Aivan samaan tapaan kun voi vaihtaa hiustyyliä tai vaatetusta, voi mielestäni myös kodin sisustuksella leikitellä. Tällä hetkellä pehmeämmät ja lämpimämmät luonnolliset sävyt tuntuvat houkuttelevilta, myös materiaaleina värien lisäksi.

Saman ajatuksen ympäriltä on tulossa pieni pintaremontti alakerran wc-tilaan, sielläkin kun vielä ollaan aika tiukasti graafisessa värimaailmassa. Lisäksi tekee ihan hyvää uudistaa pintoja viiden vuoden jälkeen – siinä tilassa suihkitaan aika paljon kemikaaleja ilmaan; hiuslakkaa, hajuvettä, jätettävää hoitoainetta sun muuta. Ne jättää valitettavasti myös seiniin jälkensä, kun koko suihkaus ei aina osu kohteeseensa kuitenkaan.

Pidän tästä harmonisesti ja lämpimästä tunnelmasta kotona. Ja onhan se nyt aika kiva, kun koirakin sulautuu kodin sävymaailmaan täydellisesti. Heh.

Meillä on viikonloppu ollut uutisten täyttämä ja ne uutiset muuttaa meidän perheen dynamiikkaa ja arkea ihan kokonaan ja ihan lopullisesti. Tytär nimittäin muuttaa pois kotoa muutaman kuukauden kuluttua. Huh. Siinä onkin vähän sulattelemista, vaikka edessähän sen toki tiedettiin joka tapauksessa olevan joku päivä. Tässä siis nyt aletaan rakentelemaan elämää ihan uusista palikoista – me täällä miehen kanssa jäädessämme kahdestaan, mutta ennen kaikkea tytär, jolla on kaikkea ihanaa ja jännittävää edessä omassa kodissaan! Hän muuttaa onneksi vain alle 2 km päähän meistä, joten se lohduttanee meitä kaikki ja tekee muutosta vähän helpomman. Lisäksi asunto on upouusi ja loistavalla sijainnilla ja siksi tässä nyt odotellaankin muuttoa – talon pitää ensin valmistua. Niin ihanaa, että tyttö pääsee täysin uuteen asuntoon lasitetulla parvekkeella ja vaatehuoneella. Emme keksi kyllä parempaa vaihtoehtoa hänelle ensi asunnoksi!

Voitte uskoa, että seuraavat kuukaudet käy kuumina erilaisista suunnitelmista ja listoista! Me autamme ja tuemme tytärtä tietysti kaikella tavalla jonka hän vain haluaa.

Sellaista täällä! Energistä uutta viikkoa!

2 kommenttia “Sisustuksen lämpimämmät sävyt

  1. Teidän koti on ihana!Sävymaailma ihan täydellinen omaan makuuni.Luonnollinen ja raikas.Meilläkin poika aloitti armeijan tammikuussa ja ollaan käytännössä nyt kaksin ja vaikka ikävä onkin kova,niin ollaan myös nautittu kovin!Aika usein kuitenkin lomille vkonlopuksi pääsevät.Tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen:)

    1. Kiitos paljon. ? Kodin tunnelma on tosi tärkeä. On ihana tulla kiireisen työpäivän jälkeen rauhalliseen ja harmoniseen kotiin ja nyt kaikki luonnollisuus tuntuu siltä mitä kaipaa. Uusi elämäntilanne vie varmaan hetken tottua, mutta onneksi tässä on jokunen kuukausi aikaa sopeutua! Lisäksi tyttären tuleva asunto on niin täydellisesti hänelle sopiva, että sekin helpottaa kaikin tavoin.?? Mukavaa uutta viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *