Välipäivien viettoa

Täällä möllötellään vielä joululoman vietossa.

Ihania, lokoisia päiviä nämä lomapäivät ovat olleetkin. Poikkeuksellisen vähän tuli otettua kuvia joulunvietosta, oli ihan kiva pitää taukoa kamerastakin ja keskittyä siihen tärkeimpään, eli perheen ja ystävien kanssa oleiluun.

Pukki toi ihania lahjoja laidasta laitaan ja mm. tekniikkapuolelta tuli kaukolaukaisin kameraani, usb-kuulokkeet ja kauan kaivattu ulkoinen kovalevy. Pehmoisista paketeista paljastui lämpimät nahkarukkaset, uudet pyyhkeet ja villasukkia. Lisäksi sain lahjaksi uuden kakkukuvun rikkoutuneen tilalle, nätin lasipullon, jossa on valosarja sisällä, Dan Brownin uusimman Alku -kirjan, suklaata, viinipulloja, Iittalan Kastehelmi tuikkukipon sekä haaveilemani ison Vitriini -lasikipon korusäilytystä varten.

Suosikikseni nousi myös Ted Bakerin nappikorvakorut joista olin myös haaveillut. Ne pääsikin heti korviini! Aivan ihania ja tarpeellisia lahjoja tosin kaikki – kiitos vain joulupukeille!

Tänään on ollut taas niin harmaa ja synkkä päivä ja yhtäkkiä huomasin kyllästyneeni joulua huutaneisiin koristeisiin ja runsaaseen tavaramäärään. Niinpä karsin joulun minimiin jättäen ainoastaan kukat, valot ja kynttilät paikalleen. Myös paperitähdet ja joulukuusi saa olla vielä ainakin Uuteen Vuoteen asti. Kotiin tuli heti rauhallisempi ilme, mutta ihan vielä ei tarvinnut kokonaan päästää joulusta irti.

Joulu on tärkeää aikaa itselleni ja siihen liittyy vahvasti myös synttärini. Tänä vuonna juhlittiinkin pyöreitä, mutta palailen tähän kuitenkin huomenna lisää!

Mukavia välipäiviä kaikille!

2 kommenttia “Välipäivien viettoa

  1. Kuulostaa oikein hyvältä joululta <3

    Täälläkin heitettiin kamera nurkkaan ja oltiin vaan. Tai no tietenkin syötiin ja taas vähän syötiin jne.
    Onnea synttäreistä myös tätä kautta <3

    1. Toivottavasti teillä oli myös mukava joulu! Ja kiitos onnitteluista <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *