Tennarimaniaa

Vaikka korkkareille ja pienen siroille ballerinoille on omat hetkensä, olen kyllä ehdottomasti tennarityttö! Onhan ne nyt vaan niin paljon mukavammat jaloissa kuin päkiän päälle käyvä ja vaivasenluita painavat korkokengät tai lättänät baltsut, joiden jälkeen korkeaa holvikaarta kivistää.

Sitä paitsi siisteissä tennareissa voi tätä nykyä mennä minne vain ja yhdistää ne minkälaiseen vaatteeseen vain! Kannatan! Tennareiden pariksi käy niin mekko kuin siistimpi housu/paitis -asu. Esim viime viikolla tennareiden parina minulla oli mustat farkut, valkoinen pitsitoppi ja vaaleanpunainen bleiseri – kävi siististä toimistoasusta heittämällä ja samalla setillä jatkoin vielä Ikean bloggaaja-tilaisuuteen töiden jälkeen.

Edelliset valkoiset Guessin tennarini ostin Nykistä. Putsailin reunoja ja kärkeä, mutta sivujen kangasosat auttamattomasti likaantuivat, eikä lähteneet enää millään puhtaaksi. Heitin poposet riskillä pesukoneeseen ja niinhän siinä sitten kävi, että käyttökelvottomaksihan ne menivät. Kangasosassa oli osin hopeoitu kuvio, joka sitten pesussa irtosi ja tilalle tuli pissankeltaisia läikkiä. Roskiin menivät. Koska kenkähyllyyni jäi yksi valkoisten tennareiden mentävä aukko, suuntasin suoraan Guessin liikkeeseen katsomaan löytäisinkö edellisille seuraajan.

Päädyin ostamaan Super Lofo -mallin, sillä se oli tosi kivannäköinen malli; kokovalkoinen kauniilla kohokuvioinnilla olematta liian bling, mutta olemalla selvästi enemmän kuin perustennari. Vaikka yleensä olen Guessin kengissä käyttänyt kokoa 38, tässä mallissa se oli yllättävän napakka ja olikin otettava kokoa isompi. Kengät olivat juuri tulleet myymälään, siellä niitä kissojen ja koirien kanssa minulle varastosta etsittiin.

Täällä aletaan vähän jo olemaan täpinöissä – lomakammassa on enää kuusi piikkiä! Sitten päästään vihdoin kunnon lämpöön ja helteeseen nauttimaan. Montenegrossa on lämpötila ensi viikollakin kolmenkympin tietämissä, ihanaa! Pääsee vihdoin maistelemaan vähän kesää, uimaan mereen ja nauttimaan ihoa hellivästä lämmöstä! Täällä kotimaassa kun tämä kesä oli suorastaan onneton.

Näissä tunnelmissa toivottelen mukavaa uutta viikkoa kaikille!

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *