Muuto Around -pöytä kotona

Tuntuu todella oudolta ottaa kamera esiin ja kuvata kotia, kun nelijalkainen ystävä ei enää tulekaan tielle. Koiraherralla oli tapana ihan syvästä unestakin tulla kameran eteen ja kuvaan makoilemaan. Tällaisia ajatuksia tulee mieleen tuon tuosta. Ikävä on kova…

Kuvasin teille olkkarin uutta sohvapöytää ennen mökille lähtöä, tarkkasilmäisimmät ehkä jo huomasivat vilauksen siitä edellisessä postauksessa. Osuiko moni oikeaan? Muuton Around -pöytähän meille sitten valikoitui aiemmin esittelemistäni vaihtoehdoista. Ei siinä tainnut olla kahta puhettakaan, Muuton pöytä vain veti muotokielellään niin paljon enemmän puoleensa kuin mietinnässä ollut Hayn pöytä. Ja ihan oikean valinnan kyllä tein, vai mitä sanotte?

_MG_1157.jpg

_MG_1162.jpg

_MG_1169.jpg

_MG_1179.jpg

Around -pöytä istuu olkkariimme täydellisesti! Se tuo juuri sitä kaivattua pehmeyttä muodollaan ja rikkoo tuon sohvan ja löhöpenkin muodostavan kulman. Olen jo tottunut myös noihin ylöspäin nouseviin reunoihin, vaikka ihan alunperin puolitoista vuotta sitten käynnistellessäni uuden sohvapöydän metsästystä, yhtenä ekana kriteerinä oli suora reuna.

Näin se vaan makustellessa mieli muuttuu ja koska pöydän muotoilu on muutoin ihan täydellisesti mieleeni, olin ihan varma, että oppisin elämään noiden reunojen kanssa myös. Ja hei, tuohan ne nyt tosiaan pöytään juuri sen viimeisen kirsikan kakun päälle. Ilman niitä pöytä menettäisi ulkonäöstään karhunosan!

_MG_1177.jpg

Around -pöytä on pienempi ja vie vähemmän tilaa kuin vanha suorakaiteenmuotoinen. Pöydälle jää aika iso tila olkkariin ja se tuntui minusta jotenkin hieman yksinäiseltä ja pienehköltäkin, joten lisäsin kaveriksi Pentti-jakkaran. Ne ovat mielestäni aivan täydellinen pari, olkoonkin, että Pentti on kulmikas muodoiltaan. Siinä on rinta rinnan tanskalaista muotoilua ja suomalaista käsityötä!

_MG_1173.jpg

_MG_1158.jpg

En ole muutamaan vuoteen tehnyt kotiin isompia hankintoja. Syynä tähän juurikin kolme vuotta sitten kesällä tehty iso remontti, jonka yhteydessä koko alakerta ja sen sisustus laitettiin uuteen uskoon. Vasta nyt on ollut aika kypsä uusille, suuremmille muutoksille. Sohvapöydästä oli hyvä aloittaa. Seuraavaksi pöydän alle tulee uusi matto ja työn alle aion ottaa myös seinän sohvan takana. Jotain muutosta olen kaivannut myös siihen jo pitkään.

_MG_1183.jpg

Sohvalle tilasin myös uusia tyynynpäällisiä. Ne ovat Svaneforsin ja tuovat sinisellä värillään kivan ripauksen kesää kotiin ojanpenkalta poimittujen, limenvihreiden kukkien lisäksi. Päälliset ovat kooltaan 40x40cm, mutta sulloin sisään kaikkiin 50x50cm tyynyt, ovatpahan ainakin ihanan pulleita nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *