Keskikesän juhlintaan

Ihan hetkinen vielä työpäivää jäljellä, sitten otan head startin juhannuksen viettoon.

Me olemme koko juhannuksen mökillä. Tarkoitus olisi vähän levätä ja rentoutua, olen ollut viime viikkoina todella väsynyt, mutta toisaalta ulkomaalaushommia vielä piisaa… ei sitä varmaan malta olla tekemättäkään, sillä valmistakin haluaisi mahdollisimman pian. Onneksi emme koe noita hommia kovin rasittaviksi, ehkä enemmänkin juuri päinvastoin. Rentouttavaahan se on seisoa sudin varressa, kun koko ajan näkee oman kätensä jäljen ja etenemisen. Vähän hyvää musaa ja lasi kylmää valkkaria kyytipojaksi ja urakan päätteeksi saunaan!

_MG_0829.jpg

Kauppareissu on jo suoritettu ja juhannuksen menuu mietitty. Listalta löytyy pihviä ja uusia perunoita, ribsejä ja bataattilohkoja, hampurilaisia ja mutakakkua. Eiköhän noilla pärjätä. Iltapalaksi makkaraa ja mitäs jos grillaisi vielä ulkotulella vaahtokarkkeja tai paistaisi muurikalla lettuja! Eilen jo pakattiin laukutkin – mukaan lähtee lämmintä vaatetta, sillä perinteiseen tapaan juhannuksen säätiedotukset lupaa taas kaikkea muuta kuin hellettä ja mökillä on kurja värjötellä shortseissa jos lämpötilat edellyttää villasukkaa ja fleece-takkia. Kaikki on hyvin, kunhan ei sada!

Perjantaina vedetään lippu kuudelta salkoon. Sitten juhlistetaan järven rannalla keskikesää mökkinaapureiden kanssa ja tuikataan kokko tuleen. Hyvin perinteisissä menoissa siis tämä juhannus menee perheen kesken. Just nyt sopivan rauhallinen meno.

Huikkaankin teille nyt hyvät juhannukset ja palataan taas ensi viikolla!  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *