Projekti ylitse muiden

Ajattelin ensi maanantaina, ekan kuntokuuri-viikon täytyttyä päivittää teille tarkemmat kuulumiset projektin etenemisestä ja omista fiiliksistä, mutta nyt ensipuraisuna täytyy myöntää, että yllätyin kuinka aikaavievää on tämä projekti!

Tiesin kyllä, että kun tähän ryhtyy, se nousee ylitse kaiken muun. En ole kuitenkaan neljään päivään ajatellut kerennyt ajattelemaan mitään muuta kuin treeniä ja ruokaa. Nuo kaksi asiaa pyörivät mielessä koko ajan ja vievät konkreettisesti kaiken ajan. Tilanne itsessään ei tästä tasaannu, sillä treenien määrä ei tule vähentymään, eikä niitä voi tämän nopeammin tehdä kuin mitä niihin nyt aikaa menee, eikä ruokaakaan tai sen valmistusta voi oikein skipata. Kuitenkin ajatukset olisi saatava vähän tasaantumaan ja uskonkin pääkopan ylikierroksien vähän rauhoittuvan, kunhan tähän rytmiin tottuu.

20170302_121724.jpg

Samaan hengenvetoon rytmiin liittyen totean, että tällä hetkellä aikaa mihinkään muuhun ei juuri jää. Illalla pysyn kaikkien tehtävien toimien (treenit, ruoanvalmistus ja ruokailu, suihku, iltapala) jälkeen ehkä tunnin tai kaksi tolpillani, sitten kutsuu jo sänky. Kaaduin toissailtana sänkyyn kahdeksalta. Eilen halusin katsoa Maria Veitolan ja sinnittelin kymppiin asti. En tiedä kuka meillä pesee pyykkiä tai siivoaa huushollia, sillä miehen kanssa ollaan aivan tattis tasaraha kumpainenkin joka ilta. Treenit ovat aivan älyttömän rankkoja!

Olen yrittänyt käsitellä matkakuvia, sillä haluaisin niin kovasti näyttää teille kaikkia niitä upeita paikkoja, joissa reissullamme kävimme, mutta sekä armottomasti eteenpäin juoksevat kellonviisarit että odottamattomat tietotekniset haasteet kotiläppärin kanssa ovat kaataneet kaikki yritykseni saada postauksia aikaan niinä vähinä illanhetkinä, joita jäljelle jää. Viikonloppuna on vapaata treeneistä, yritän uudella tarmolla silloin! Sillä välin energiaa on revittävä kaikesta mistä sitä saa ja hyvinä keinoina toimii eräs kirja, jonka haluan ehdottomasti esitellä teille sekä pienenä energiapiikkinä auenneet narsissinkukat.

Kirkkaankeltainen ei kuulu suosikkiväreihini, mutta onhan tuo aurinkoa ympärilleen levittävä kukanväri aivan mielettömän energisoiva!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *